Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uber Eats komt naar Gouda: bij deze lokale restaurants kun je straks ook bestellen

Door Kirsten Spooren 29 oktober 2020

Is er iets fijner dan na een lange werkdag op de bank ploffen, je avondmaaltijd bij elkaar te swipen en te wachten totdat de koerier met je pizza of frietje oorlog arriveert? Natuurlijk hebben we al Thuisbezorgd (en is het nog beter om direct lokaal je eten te bestellen), maar extra keuze is altijd fijn! Uber Eats werkt met diverse lokale restaurants in Gouda samen en is vanaf vandaag beschikbaar. 

Met Uber Eats kun je nu bij McDonald’s, KFC en Subway bestellen, maar ook Goudse ondernemers als Bram Ladage, Casa Chow en De Griek gaan via de app bezorgen. “We hopen dat we met de introductie in Gouda het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen”, meldt het bedrijf.

Kortingscode

Om te bestellen heb je eerst de Uber Eats-app nodig voor Andriod of iOS. Vervolgens werkt de app bijna hetzelfde als bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Extra leuk: als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste twintig euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM20 twee keer €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31-12-2020.


Lees ook...

McDonald's bestellen gouda

Hoe chill is dit: McDonald’s komt met McDelivery naar Gouda

Een Big Mac, McNuggets of gewoon Franse frietjes: soms heb je ontzéttend veel trek in McDonald’s. Va...

5 x bij deze snackbars kun je Raspatat bestellen

Twister fries, Belgische dikke patattekes of Franse frietjes... patat komt in vele vormen, maten en ...

Café ’t Wapen van Gouda definitief gesloten: ‘Wat we met de cafetaria gaan doen weten we nog niet’

Wie langs 't Wapen van Gouda aan de Graaf Florisweg loopt ziet al dat ze er flink aan het verbouwen ...

adv.