Voor de sushi lovers: Dependance komt elke maand met Sushi Sunday

Aangeboden door Dependance 8 februari 2019

Van nigiri’s tot maki’s en van handrolls tot sashimi: sushi gaat er altijd wel in, toch? En dat in combinatie met een lekkere cocktails… Wij zijn om! Dependance organiseert op zondag 24 februari Sushi Sunday en daar wil jij bij zijn.

“De eerste editie vindt plaats op zondag 24 februari vanaf 15.00 uur. Je moet het zien als een gezellige middag/avond met een hapje en een drankje”, vertelt eigenaar Roy. “We gaan dit elke laatste zondag van de maand organiseren.”

Verse producten

De sushi wordt niet besteld of afgehaald, maar zelfgemaakt. “We gaan zelf aan de slag met het rollen van de sushi. We maken ze met verse ingrediënten. Eigenlijk net zoals we met onze cocktails doen.”

Je kunt niet alleen genieten van de hapjes en drankje, maar er wordt ook voor de nodige muziek gezorgd. “Er worden lekkere lounge en deep house beats voor je gedraaid om de avond compleet te maken.”

Wil jij erbij zijn?

Zie jij zelf al zitten met een mooie cocktail in de ene hand en stokjes in de andere? Dan kun je een tafeltje reserveren via [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dependance Meer over Dependance ontdekken?

Dependance cocktailbars

Vandaag gesloten

Markt 25, Gouda

Bekijk meer:cocktailbars

adv.