Je volstoppen met croissantjes en paaseitjes: paasbrunchen kan hier

Door Kirsten Spooren 13 maart 2018

Wat hoort er bij Pasen? Juist, een uitgebreide brunch. Je helemaal volstoppen met chocolade-eitjes, croissantjes en liters jus d’orange, heerlijk! In Gouda kun je bij verschillende restaurants terecht voor een paasbrunch. Handig, want dan kan je lekker uitslapen! We hebben de vijf leukste op een rijtje gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Easter Brunch @ Museumcafé Gouda

paasbrunchen in Gouda
Foto: Facebookpagina Museumcafé Gouda

Bij Museumcafé Gouda zorgen ze altijd goed voor je en ook tijdens Pasen kun je er weer terecht voor een heerlijke paasbrunch. Voor € 19,95 p.p. krijg je een Easter mimoza (prosecco met jus d’orange), een soepje, mini carrot pancakes met cream en walnoot, broodje met divers beleg en nog veel meer! Je kunt zowel op 1ste als 2e paasdag komen brunchen, maar je moet wel even van tevoren reserveren.

Museumcafé Gouda cafés

Nu gesloten10:00 - 17:00

Achter de Kerk 14, Gouda

Bekijk meer:cafés

De Paas Powerrrrr brunch @ LF Gouda

paasbrunchen in gouda
Foto: facebookpagina LF Gouda

Bij LF Gouda vinden ze dat je Pasen met je familie moet vieren, en zo is het maar net! Jong en oud, ze hebben aan iedereen gedacht tijdens de paasbrunch op 1ste paasdag. Voor € 24,- p.p. (kids t/m 8 jaar betalen € 15,-) krijg je o.a. een smoothiebowl van vers fruit, banana pancakes met Nutella, ragout-pasteitjes, gevulde broodjes, een ultieme carrotcake en nog véél meer. Er moet wel van tevoren gereserveerd worden.

LF Gouda restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 23:00

Hoge Gouwe 189, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Paasbrunch @ De Kleischuur

paasbrunchen in gouda
Foto: Facebookpagina De Kleischuur

Bij De Kleischuur kun je op 1 april de hele dag terecht. In de ochtend voor het ontbijt, daarna de brunch en in de middag kun je door met een paasborrel. Voor € 24,50 p.p. heb je een heerlijke paasbrunch met een lekker glaasje bubbels, een ruime proeverij van hun lunchgerechten, een soepje en een verrassing. Voor de kinderen hebben ze ook iets leuks bedacht, maar dat houden ze nog even geheim.

De Kleischuur biologische restaurants

Nu gesloten11:00 - 22:00

Vest 2, Gouda

Bekijk meer:biologische restaurants
 

Copper Paasbrunch

paasbrunchen in gouda
Foto: Facebookpagina Brasserie Copper

Ook bij Brasserie Copper staat 1ste paasdag in het teken van het samenzijn en organiseren ze dus een paasbrunch voor vrienden en familie. Voor € 27,50 p.p. krijg je een hoop, zoals bijvoorbeeld: een Griekse yoghurt met muesli, broodjes en een croissantje, diverse kazen, visplateu, roerei, wraps, een soepje en een heerlijk nagerecht. Daarnaast krijg je ook een kopje koffie, thee, jus d’orange en een glaasje bubbels. Voor de kids hebben ze een speciale paaskleurplaat.  Reserveer op tijd, want vol = vol!

Brasserie Copper restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 22:00

Markt 26, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Paasbrunch en high tea @ Barista Cafe Gouda

paasbrunchen in gouda
Foto: Facebookpagina Barista Cafe Gouda

Op 2e paasdag kun je bij Barista Cafe terecht voor een heerlijke paasbrunch of een high tea. Een lekkere cappuccino van Barista Cafe gaat er altijd wel in! Let op: reserveren is verplicht.

Barista Cafe Gouda koffiebars

Nu gesloten09:00 - 18:00

Kleiweg 100, Gouda

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken