Nieuw: we krijgen een Chocolade Loungebar in Gouda

Door Eva van Dantzig 13 november 2017

De dochter van Bart Van Cauwenberghe, ambassadeur van de Belgische Chocolade, opent in november de Chocolade Loungebar ‘Legendary’ in Gouda.

Authentieke handgemaakte producten

Bart kreeg als eerste Deinse ondernemer het HIB-label. Dit label wordt toegekend aan unieke Belgische ondernemers met authentieke handgemaakte producten. Geheel volgens het totaalconcept wordt de zaak in Gouda opgezet: naast de pralines en koffie is er de lounge-bar die plaats zal bieden aan dertig personen en waar continu oude jazzmuziek zal spelen. De zaak vestigt zich aan de Sint Anthoniestraat 13-15, in het oude pand van de Tafel van 10.

‘Als je in Gouda slaagt, slaag je overal’

“Muziek is een erg belangrijk onderdeel van de totaalbelevenis waarin we de klanten willen onderdompelen. Er waren plannen om te starten in Den Haag, maar de huurprijzen swingen daar de pan uit. Maar de romantische stad Gouda is misschien nog een grotere uitdaging want de Gouwenaars staan bekend als een kritisch volkje. Als je daar slaagt, slaag je overal”, zegt Bart.

Wij zijn in ieder geval heel erg blij met dit leuke nieuws, jullie ook?

  • Wil jij een 'Nieuw in Gouda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Gouda.