IJsje? Dit is wanneer de ijssalons in Gouda weer open gaan

Door Kirsten Spooren 22 februari 2019

Dit weekend wordt het erg zonnig en warm voor februari. Dat betekent dat wij Gouwenaars massaal het terras op gaan, een wandeling maken of een ijsje willen eten. Maar de ijssalons laten nog even op zich wachten. Wil jij weten wanneer de ijssalons in de binnenstad van Gouda wél weer opengaan? Hier vind je een overzicht:

Met mooi weer willen we natuurlijk maar één ding: een ijsje. Nu is het nog een beetje vroeg in het jaar, maar wij kunnen ons voorstellen dat je graag zou willen weten waar je wél een ijsje kunt eten. Ook vertellen we je wanneer jouw favoriete ijssalon opengaat.

Hier kun je al een ijsje halen:

 • Bakker Bart
  In de winter kun je hier oliebollen halen, maar met warm weer kun je hier terecht voor schepijs. De ijssalon van Bakker Bart is 21 februari opengegaan.
 • Jamin
  Aan de Markt vind je snoepwinkel Jamin. Ook hier kun je met warm weer terecht voor een ijsje. De ijssalon van Jamin is vandaag (22 februari) opengegaan.

Dit is wanneer de overige ijssalons in de binnenstad open gaan:

 • IJssalon La Venezia – maart
  Deze ijssalon vind je aan de Markt en gaat halverwege maart open.
 • David’s Gelato – 1 maart
  Deze populaire ijssalon vind je op de hoek van de Zeugstraat/Lange Tiendeweg. De ijssalon gaat 1 maart open. Aan de Markt heeft David’s een tweede locatie, die waarschijnlijk ook in maart de deuren opent.
 •  IJssalon Tutti Frutti – maart
  Deze ijssalon vind je aan de Wijdstraat en opent halverwege maart de deuren.

Lees ook…

David's Gelato

Sweet! David’s Gelato krijgt een tweede vestiging op de Markt

Goed nieuws voor alle ijsliefhebbers: David's Gelato opent binnenkort een tweede zaak op de Markt. D...

adv.