Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe chill is dit: McDonald’s komt met McDelivery naar Gouda

Aangeboden door McDonald’s 29 oktober 2020

Een Big Mac, McNuggets of gewoon Franse frietjes: soms heb je ontzéttend veel trek in McDonald’s. Vanaf 29 oktober hoef je het huis niet meer uit en kun je gewoon op de bank blijven zitten. McDonald’s bezorgt namelijk bij je thuis!

McDonald’s werkt hiervoor samen met bezorgplatform Uber Eats. Het werkt als volgt: check eerst via McDelivery.nl of ze op jouw adres bezorgen. Vervolgens download je de app van Uber Eats, selecteer je het dichtstbijzijnde restaurant en bestel je jouw favoriete producten. Betalen kan in de app met iDEAL, creditcard of PayPal. Als de koerier vlakbij het restaurant is, krijgt hij een seintje en wordt je bestelling opgehaald. Vervolgens staat de bezorger gemiddeld binnen tien minuten voor je neus. McDelivery komt trouwens naar elke gewenste locatie: dus óók in het park.

Net zo vers als in het restaurant

Nu horen we je denken: hoe zorgt McDonald’s dat mijn Franse frietjes net zo lekker en vers zijn als in het restaurant? Ten eerste worden de producten pas bereid als jij hebt besteld. Verder maakt McDonald’s gebruik van de slimme techniek van de bezorgpartners. Zo doen de medewerkers versgebakken frietjes en ijsjes pas als laatste in een goed geïsoleerde tas en worden alle bestellingen meteen bezorgd. Verder heeft McDelivery een speciaal geselecteerd bezorggebied rondom elk restaurant, zodat je McFlurry nooit te lang in de tas van de bezorger zit.

McDonald’s bestellen: nu met korting

Zit jij al te watertanden? Dan heb je mazzel, want om de lancering in Gouda te vieren, krijg je met de promocode WELKOMMCDONALDS twee keer € 7,50 korting op je eerste twee bestellingen. Het minimum bestelbedrag is € 15,- de code is geldig tot en met 31 december 2020. Let op: niet geldig in combinatie met andere promotiecodes. Wij zeggen, bestellen maar! Dat doe je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door McDonald’s. Meer over McDonald’s ontdekken?

adv.