Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het tofste terras van Gouda: bij De Vrijheid heb je echt een vakantiegevoel

Aangeboden door De Vrijheid Gouda 3 juni 2020

Genieten van een relaxte sfeer met je voeten in het zand, dat kan alleen bij De Vrijheid. Het paviljoen met stadsstrand ligt aan de Hollandse IJssel. Je vaart met het pontje over en geniet van een heerlijke lunch, borrel, diner of barbecue. Geloof ons, dit wil je echt een keer doen.

De Vrijheid is veel meer dan alleen een stadsstrand. Je kunt er terecht voor een bedrijfsfeest, vergadering, barbecue of een combinatie van dit alles. Ook is het paviljoen zeer geschikt voor bruiloften, trouwerijen, groepsarrangementen, groepsreserveringen, borrels, feesten, partijen, meetings en zakelijke events tot 350 gasten.

Tekst gaat verder onder de foto.

©De Vrijheid Gouda

Eindelijk weer open

Er is behoorlijk wat veranderd bij De Vrijheid. Zo werken ze op het stadsstrand met een zelfservice systeem, je kunt drankjes en hapjes halen bij de nieuwe buitenbar. “Ook hebben we nu een all-day kaart met veel vegatarische opties. Dit betekent dat je de gehele dag kunt bestellen wat er op de kaart staat. Hier staan bijvoorbeeld pizza’s, nacho’s en snacks op”, vertelt Louise Fafié, medewerkster van De Vrijheid. “We willen echt een festivalsfeer creëren.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©De Vrijheid Gouda

Op zonnige dagen is alleen het stadsstrand geopend en het paviljoen zelf niet. “Bij slecht weer zal het paviljoen wel open gaan, dit melden wij van te voren op onze socials.” Kom je met meer dan vier personen, dan is reserveren verplicht. “Je krijgt een plekje op het strand toegewezen, zodat we de anderhalvemeter afstand goed kunnen handhaven.” Net zoals bij andere horeca wordt ook bij De Vrijheid een gezondheidscheck gedaan vooraf. “Als alles goed is krijg je een polsbandje. Als alle stoelen op het strand gevuld zijn, is het vol en laten we geen nieuwe gasten meer toe.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©De Vrijheid Gouda

Vakantie in eigen stad

Heb je een dag hard gewerkt of ben je toe aan rust en ruimte? Dan is De Vrijheid echt de ideale plek. “We horen van veel gasten dat ze echt een vakantiegevoel hebben als ze bij ons plaatsnemen”, vertelt Louise. En je kunt nog veel meer bij De Vrijheid dan alleen eten en drinken. “Door middel van een bbq pakket kun je met een gezelschap je eigen barbecue geven. Ook hebben we veel spelletjes liggen om je te vermaken (voor jong én oud).”

Tekst gaat verder onder de foto.

©De Vrijheid Gouda

De Vrijheid staat bekend om de gezellige kampvuren en ook deze zullen dit jaar niet ontbreken, als de buitenbar open is gaat het kampvuur sowieso aan. En vergeet vooral de take away service niet. “We zijn ook bezig met het organiseren van nieuwe dingen. Hierbij kun je denken aan high tea (binnen en buiten) en filmavonden. Dit willen we vanaf juli gaan introduceren.”

Een plekje reserveren op het stadsstrand of in het paviljoen? Reserveren kan telefonisch via 06-30154912. Wil je reserveren voor een barbecue of andere activiteit, dit kan per mail. Meer informatie over de verschillende activiteiten is te vinden op de website.


Meer over De Vrijheid Gouda ontdekken?

De Vrijheid Gouda restaurants en horeca

Gouderaksedijk 36, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.