Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goudse bakker druk aan het bakken: ‘Het wordt toch gewoon Pasen’

Aangeboden door Brood&Ko 2 april 2020

Omdat het toch gewoon Pasen wordt, zijn de bakkers van Brood & Ko in Gouda weer begonnen met het maken van heerlijke paaslekkernijen. Eén van de specialiteiten van de bakkerij is de paasslof. Die moet je geproefd hebben. Heel handig: je kunt alle paasproducten telefonisch of via de webshop bestellen. We vertellen je meer!

Brood & Ko vind je sinds 2015 aan de Lange Tiendeweg, dé boodschappenstraat van de binnenstad van Gouda. De bakkerij wordt gerund door de familie Van Daalen, waar de vierde generatie klaar staat om het stokje over te nemen. Je kunt bij de bakker terecht voor de alledaagse boterham, maar ook voor echte brood- en banketspecialiteiten. “Bij ons staat vakmanschap voorop en we merken dat onze klanten altijd voor smaak kiezen”, vertelt Stefan van Daalen van Brood & Ko.

“En Brood & Ko blijft bakken! Ook in deze tijd staan wij klaar om klanten van dagvers brood en banket te voorzien. Natuurlijk doen we dat met gepaste maatregelen. Maar we zijn blij dat we onze klanten van dienst kunnen zijn. Je kunt bij ons ook telefonisch of via de website een bestelling doen en eventueel direct afrekenen. Wij leggen de producten dan vast klaar, zo grijp je nooit mis.”

Heerlijke paassloffen

Met Pasen in aantocht is Brood & Ko weer druk met dé paasspecialiteit: paassloffen. Stefan: “Dit is een traditioneel paasbrood gevuld met rozijnen en zuiver amandelspijs.” Er zijn zelfs meerdere paasbroden verkrijgbaar bij de bakker aan de Lange Tiendeweg. “We hebben veel variaties op onze paasslof. Zoals bijvoorbeeld de noten paasslof, de amarena paasslof of een paasslof met stukjes witte chocolade en nootjes. Dit jaar bakken we bovendien ook een volkoren paasslof, de gezondere variant gemaakt van 100% volkorenmeel.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Brood & Ko
Foto: Brood & Ko
Foto: Brood & Ko

Behalve voor paassloffen kun je bij Brood & Ko nog veel meer brood en banket vinden. Wat denk je van een chocolade-advocaat tulband of een amandelcake tulband (zie ook foto hierboven). “Deze tulband is gemaakt van een luxe cakebeslag met kleine stukjes amandelspijs erin. De kleine variant van amandelcake tulband is tot aan Pasen ook nog eens extra voordelig geprijsd”, zegt Stefan. “En tot slot hebben we dit jaar nóg een verwennerij: het mango-passievrucht bombe taartje! Deze hebben we gemaakt van een mango-passievrucht bavaroise, mango-compote en chocoladebiscuit met kokos. Om thuis toch te genieten!”

Bestellen maar!

Wil jij Pasen vieren met lekker brood en banket? Bestel dan vandaag nog de paasspecialiteiten van Brood & Ko. Bestellen kan telefonisch via 0182-748 751 of via deze webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brood&Ko. Meer over Brood&Ko ontdekken?

Brood&Ko bakkers

Gesloten08:30 - 18:00

Lange Tiendeweg 18, Gouda

Bekijk meer:bakkers

adv.