Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bram heeft de allerlekkerste kaasfondue van Gouda: ‘Deze moet je proeven’

Aangeboden door Fris Vers Shop 6 december 2019

Een gewone kaaswinkel kun je de Fris Vers Shop aan de Willem en Marialaan niet noemen. Het is namelijk veel meer dan dat. Eigenaar Bram Fris noemt zichzelf dan ook liever vers-specialist. “Onderscheidende smaak en kwaliteit, maar ook streekproducten spelen altijd een belangrijke rol in de winkel’, vertelt Bram.

In de decembermaand zien we in de supermarkten allerlei exotische en ingewikkelde gerechten liggen. “Waar is dat voor nodig?” zegt Bram. “Je kunt toch ook genieten van de echt lekkere streekproducten, met betere smaak.”

Heerlijk verse producten naar eigen receptuur

De manier waarop een specialiteitenwinkel zich onderscheidt van de grote massa is door onder andere zelfgemaakte producten. En die zijn bij de Fris Vers Shop in overvloed te vinden. Bram gebruikt zijn creativiteit in het bereiden van lekkere broodjes. “De jarenlange successen zoals pizzabroodjes, hawaïbroodjes en kaas-uienbroodjes worden door vele klanten gewaardeerd. Maar ook diverse salades worden door onszelf naar eigen receptuur bereid. En niet te vergeten de topper: de verse roomkaas met bieslook. “Daar zijn onze klanten ook heel creatief mee”, zegt Bram.

Tekst gaat verder onder de foto.

Bram Fris ©Fris Vers Shop

De lekkerste kaasfondue

In de winterperiode vindt menige kaasliefhebber de weg naar de Fris Vers Shop van Bram. “Dit komt door de heerlijke kaassoorten uit binnen- en buitenland én de kaasfondue, dat is echt een hit.” En ja, waar kun je beter terecht dan bij de speciaalzaak… Bram geeft graag advies hoe je kaasfondue zelf kunt maken. “Maar ook voor mensen die kaasfondue maken een lastige klus vinden, heb ik een makkelijk maar vooral ook smakelijke oplossing: onze eigen kant-en-klare kaasfondue. Echt zoveel lekkerder dan de pakjes kant-en-klare kaasfondue uit de supermarkt”, zegt Bram. “We krijgen altijd complimenten.”


Meer over Fris Vers Shop ontdekken?

Fris Vers Shop restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 18:00

Willem en marialaan 62, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Bram Fris Vers Shop

Bram heeft al 33 jaar een eigen winkel: ‘Ik heb gewoon ontzettend veel plezier in mijn werk’

Bram Fris (61) is een echte Gouwenaar en een bekend gezicht aan de Willem en Marialaan. Bram heeft n...

adv.