Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bram van de Frisversshop: ‘Gelukkig hebben we een webshop waar alles besteld kan worden’

Aangeboden door Fris Vers Shop 3 april 2020

Restaurants, cafés en bars zijn zeker tot en met dinsdag 28 april gesloten vanwege het coronavirus. Maar niet alleen voor de horeca is COVID-19 vervelend. Ook voor de ondernemers die open blijven, is het flink aanpoten doordat consumenten eerder thuisblijven. “Ook bij ons zijn de gevolgen merkbaar”, vertelt Bram Fris van de Frisversshop aan de Willem en Marialaan.

Bram verkoopt in zijn Frisversshop allerlei lekkere producten als kaas, noten, salades, eieren en belegde broodjes. “Al het nieuws gaat nu over het coronavirus en dat is ook logisch, het gaat ons allemaal aan. Zo ook de Goudse ondernemers, we voelen de gevolgen van de coronacrisis”, vertelt Bram.

Minder mensen in de winkel

“Sommige ondernemers moeten hun winkel sluiten, anderen doen het vrijwillig, maar ik ben nog wel open. Ik merk dat we ook nu gelukkig niet hoeven te klagen over onze klandizie. Wel loopt het aantal bestellingen van belegde broodjes flink terug. Er zijn natuurlijk een stuk minder vergaderingen en scholen zijn dicht, dat is toch waar we de meeste bestellingen van binnenkregen.”

Tekst gaat verder na de foto.

Fris Vers Shop
©indebuurt Gouda

Webshop

Maar Bram gaat niet bij de pakken neer te zitten. Op de website en de app van Frisvershop staan niet alleen belegde broodjes, maar ook (bijna) het hele assortiment van de shop aan de Willem en Marialaan. “Dus ook de normale boodschappen kun je bestellen.” De klant heeft de keuze om deze af te halen bij de winkel of te laten bezorgen. “Betalingen kunnen per iDeal worden verricht, maar ook contant of per mobiele pin kan er worden afgerekend.”

“Ik snap natuurlijk dat de producten die wij verkopen graag echt gezien willen worden door klanten, maar soms gaat het anders of moet het anders”, zegt Bram. “Wij zijn er klaar voor en hopen ook hierin het vertrouwen van de klant niet te beschamen”.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fris Vers Shop. Meer over Fris Vers Shop ontdekken?

Fris Vers Shop restaurants en horeca

Gesloten08:00 - 18:00

Willem en marialaan 62, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Bram Fris Vers Shop

Bram heeft al 33 jaar een eigen winkel: ‘Ik heb gewoon ontzettend veel plezier in mijn werk’

Bram Fris (61) is een echte Gouwenaar en een bekend gezicht aan de Willem en Marialaan. Bram heeft n...

adv.