Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Gouda

Aangeboden door FÏNLEY 8 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Gouda op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Kruim

Chocoladefabriek Gouda favorieten van Eva
Foto: Facebook Kruim

Een regenachtige zondag betekent de perfecte dag om een bezoekje te brengen aan de bibliotheek. En in Gouda is dat niet zomaar een bibliotheek, de Chocoladefabriek leent zich voor veel meer dan alleen een boekje lezen. Je kunt bij Kruim namelijk heerlijk koffie drinken, ontbijten of kiezen voor een uitgebreid borrelplateau. Je hebt keuze uit een borrelplateau XXL, warm of vega.  En wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van Bitterlemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

Rederij de Vrijheid

©Rederij de Vrijheid

Rederij de Vrijheid is een uniek plekje in Gouda. Je kunt met het pontje de IJssel overvaren naar GOUDasfalt, of even omrijden met de auto over de Gouderaksedijk. In het paviljoen kun je genieten van het uitzicht over de IJssel en is het knus en lekker warm. Dit plekje Gouda is wat ons betreft de fijnste en gezelligste van de hele provincie en is ideaal voor een relaxte zondag met vrienden of familie. Knisperend haardvuurtje erbij en een lekkere FÏNLEY, wat wil een mens nog meer? Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je weer terug naar huis moet rijden.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Vidocq

©Vidocq

Maak eens een wandeling rondom de Sint Janskerk, het zal je verbazen wat voor moois je allemaal tegenkomt. Daarna kun je genieten bij Eetcafé Vidocq dat je vindt Achter de Kerk. Sinds kort hebben zij ook een echt café op de begane grond waar je heerlijk kunt borrelen. Heb je aan het eind van de middag trek? Dan loop je via het romantische steegje naar het restaurant waar uitgebreid kunt tafelen.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.