Wij gingen ontbijten bij Brownies&downieS en dat wil jij nu ook

Aangeboden door Brownies&downieS Gouda 19 februari 2019

Ontbijten buiten de deur, wij doen het eigenlijk veel te weinig. Even snel een boterham naar binnen proppen of een bakje yoghurt? Veel mensen nemen eigenlijk te weinig de tijd om rustig en goed te ontbijten. Daar moet volgens ons verandering in komen en daarom gingen wij uitgebreid ontbijten bij Brownies&downieS. Kleine spoiler: hmm…

Zoals altijd worden we vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en er wordt direct een mooi plekje bij het raam aangewezen. We bestellen twee cappuccino en nemen een kijkje op de kaart. Je hebt keuze uit een aantal ontbijtjes. Centraal staat de ontbijtplank waarbij je standaard een verse jus d’orange, een hard gekook teitje, een croissant, vers brood, ham, kaas en huisgemaakte jam krijgt. Voor deze standaard ontbijtplank betaal je zeven euro. Maar je kunt ook kiezen voor ambachtelijke granola met bosvruchten en appel (€7,-) of met Tony’s chocolonely en banaan (€7,-). Wil je jouw ontbijt helemaal afmaken, dan staan er ook vier lekkere fruit smoothies op de kaart (€4,50).

Borwnies&downieS
Foto: indebuurt Gouda

Zo veel als je kunt

Er zijn ook veel opties om jouw ontbijtplank uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor gebakken beenham (+€1,50), american pancakes (+€2,75), scrambled eggs (+€1,75) of mini yoghurt + vers fruit (+€2,75). Als wij zo naar de kaart kijken kunnen we eigenlijk niet eens kiezen, alles lijkt ons lekker. Uiteindelijk besluiten we te gaan voor de ontbijtplank en de yoghurt met vers fruit.

Wauw!

De kopjes koffie die we bestelden bij binnenkomst staan binnen een paar minuten op tafel en de ontbijtplank volgt niet veel later. De nodige oeh’s en ah’s vliegen over tafel bij het zien van al het lekkers dat voor ons geserveerd wordt. We weten eigenlijk niet eens waar we moeten beginnen…

Borwnies&downieS
Foto: indebuurt Gouda

We moeten terug

De broodjes zijn nog warm en de yoghurt met vers fruit is heerlijk. We krijgen het ontbijt eigenlijk maar nét op en zijn blij dat er een kleine jus d’orange bij zit. Je gaat in ieder geval met een goed gevulde buik de dag tegemoet na een ontbijtje bij Brownies&downieS. Wij komen zeker terug, want die american pancakes moeten natuurlijk ook nog geproefd worden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brownies&downieS Gouda. Meer over Brownies&downieS Gouda ontdekken?

Brownies&downieS Gouda ontbijtrestaurants

Nu open09:30 - 17:00

Korte Tiendeweg 15, Gouda

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Lees ook:

Barvrouw Yoni (19) werkt zelfstandig achter de bar bij Brownies&downieS

Ja mensen, daar zijn we weer met één van onze fan-tas-tische rubrieken 'barvrouw van de week'. Deze ...
ontbijten in Gouda

5 x ontbijten buiten de deur in Gouda

Als je net geen zin hebt om een eitje te bakken, dan kun je gelukkig op genoeg plekken terecht in de...
ontbijt gouda

5 x antikater ontbijtjes in Gouda

Goedemorgen! Lekker weekend? Heb je een avondje gestapt en lig je nu met een kater op bed? Dan kun j...

adv.