Dit vinden jullie de beste snackbars van Gouda

Door Eva van Dantzig 13 februari 2018

Wij dachten: laten we onze lezers eens vragen wat ze de beste snackbar van Gouda vinden. Wat er daarna gebeurde, zagen we niet aankomen: 148 reacties! We zijn overweldigd. Dank! Uiteráárd kunnen we de uitslag niet achterwege laten. Dit zijn volgens jullie de vijf beste snackbars van Gouda.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Ballon

de-ballon cafetaria Gouda
Foto: Facebookpagina De Ballon

Op nummer 5 staat Cafetaria De Ballon aan de Burgemeester van Reenensingel. Deze cafetaria werd meerdere malen en met vele uitroeptekens door jullie genoemd.

Cafetaria De Ballon snackbars

Nu gesloten11:00 - 20:00

Burgemeester van Reenensingel 50, Gouda

Bekijk meer:snackbars

De Overkant

de-overkant cafetaria Gouda
Foto: Facebookpagina De Overkant

Op de vierde plek staat snackbar De Overkant aan de Tollenstraat. Uit meerdere reacties bleek dat het vanzelfsprekend was dat De Overkant genoemd moest worden in deze lijst. Zo zei Kiek van der Star-Coenraats: “De Overkant in de Korte Akkeren natuurlijk!”

Cafetaria De Overkant snackbars

Vandaag gesloten

Tollensstraat 56, Gouda

Bekijk meer:snackbars

Pomms’ Gouda

Op de derde plek staat Pomms’ Gouda met twaalf stemmen. Zo zegt Mirjam: “Dat is voor mij met stip Pomms’ en ook haar onwijs lekkere geitenkaas kroketten!!!!”. Die moeten we maar eens gaan proberen dan.

Pomms’ snackbars

Nu gesloten12:00 - 19:00

Nieuwstraat 2, Gouda

Bekijk meer:snackbars

Bram Ladage

bram-ladage Gouda
Foto: Google Streetview

Met zeventien stemmen kwam Bram Ladage op een tweede plek terecht. Zo zegt Remco Gerritsen: “Bram Ladage is al JAREN bekend als de beste friettent van Gouda en omgeving. Mijn ouders gingen er heel graag naar toe en als ik in de binnenstad kom ga ik ook vaak naar de Bram, omdat hun patat echt lekker is. Precies goed gebakken, goeie pindasaus. De prijs is wel OK.”

Bram Ladage Gouda snackbars

Nu gesloten12:00 - 19:00

Wijdstraat 24, Gouda

Bekijk meer:snackbars

Willy

willy cafetaria nummer 1 ouda
Foto: Facebookpagina Willy

En dan, mensen, de nummer één. Met overtuigend veel stemmen (66 wel te verstaan) is Cafetaria Willy benoemd tot beste snackbar van Gouda! Jolanda de Jongh: “Willy op de IJsellaan! Beste service, beste keus, super kwaliteit, altijd grote porties en je kunt er telefonisch bestellen en dan hoor je hoe laat je het kunt halen. Wat wil je nog meer?” Misschien is het dan toch meer een keer tijd om daar een patatje te halen…

Cafetaria Willy snackbars

Vandaag gesloten

Burg.Martenssingel 98, Gouda

Bekijk meer:snackbars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.