Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Denise werkt in het kattencafé van Brokken & Zo: ‘Mijn dag begint met katten knuffelen’

Aangeboden door Brokken & Zo XXL 10 september 2020

Denise den Heeten (33) werkt in de lunchroom van Brokken & Zo XXL. Maar dit is niet zomaar een lunchroom, het kattencafé is hier namelijk ook onderdeel van. “Mijn dag begint altijd met het knuffelen van mijn lieve en harige collega’s”, vertelt Denise.

“Het werken in de horeca én met dieren is een geweldige combinatie”, vertelt Denise. “Vanuit mijn vrijwilligerswerk in het dierenasiel in Harmelen, is mijn liefde voor dieren steeds groter geworden en kreeg ik steeds meer de drang om iets te gaan zoeken waar ik meer met deze passie kon doen. En vanuit mijn vorige baan had ik al enige horeca ervaring. Dus dit was voor mij de perfecte job.”

Lekker knuffelen

“Het kattencafé is vrij toegankelijk voor iedereen”, vertelt Denise. Maar er gelden wel een paar huisregels. “De katten vinden het heerlijk om te knuffelen, maar staan het liefst met vier poten op de grond. En het eten van de borden van de gasten is helaas ook niet toegestaan.” Verder mag je zo lang en vaak met de katten komen knuffelen als je wil.

Aan de honden wordt ook gedacht

Naast het feit dat ze een gezellig kattencafé hebben, is er aan de honden ook gedacht. “We organiseren voor hen een highdog. De honden kunnen dan lekker spelen met elkaar in de speeltuin, om vervolgens in de lunchroom te komen genieten van een heerlijke honden hightea”, vertelt Denise met een glimlach op haar gezicht.

Genieten

“Het is zo fijn als je ziet dat mensen genieten en tevreden zijn. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor.” Denise vindt het ook erg leuk om te zien dat mensen terugkomen. “Laatst was er iemand die gezellig kwam highteaën met een vriendin. Ze was zó enthousiast dat heel de zaak het kon horen. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel.”

De lunchroom van Brokken & Zo XXL heeft een heel gevarieerd menu. “Naast de heerlijke, huisgemaakte hightea, hebben we de kaart nu ook uitgebreid met een highlunch. Een gezellige manier om te lunchen met diverse hartige en zoete lunchgerechten op een grote plank. Die wil je echt een keer proeven.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brokken & Zo XXL. Meer over Brokken & Zo XXL ontdekken?

Brokken & Zo XXL dierenwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Burgemeester van Reenensingel 109, Gouda

Bekijk meer:dierenwinkels

adv.