Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Broodzaak op Station Gouda verdwijnt en dit komt er voor terug

Door Kirsten Spooren 17 mei 2019

De Broodzaak op Station Gouda ken je waarschijnlijk wel. Als je ’s morgen hysterisch aan het rennen bent op het station denk je nog: als ik nou maar wat eerder was opgestaan had ik nog een broodje en sapje kunnen halen. Maar nu ga je wéér met honger naar werk.

De Broodzaak verdwijnt binnenkort van het station en wordt vervangen door TRECK, een nieuwe zaak waar je terecht kunt voor lekkers. De Broodzaak verdwijnt overigens niet alleen in Gouda, maar in heel Nederland. Alle 29 vestigingen worden aankomend anderhalf jaar vervangen door TRECK. Wanneer De Broodzaak in Gouda zijn deuren sluit, is op dit moment nog niet bekend.

Over TRECK

Bij TRECK hoef je niet in de rij te staan. Je kunt namelijk afrekenen bij een zelfscankassa. Superchill vinden wij, want in de ochtend kun je soms flink stressen en dat in combinatie met hangry (hongerig en chagrijnig) zijn, kun je weleens onbedoeld sassy reageren.

Honger!

In het assortiment heeft Treck koude en warme snacks. Er komt van alles te liggen: een broodje buikspek met hoisinsaus en pickled komkommer, een broodje hummus met gegrilde aubergine en za’atar, soep en pizza-twisters. Oh, en natuurlijk koffie!

Lees ook…

spicy elephant gouda

Lekkerrrr! Bij dit nieuwe tentje kun je Indiaas streetfood eten (en nee, de Kaarsenwinkel is niet gestopt, maar verhuisd)

Fooodiessss, er is weer een nieuw eettentje geopend in Gouda waarvan je gaat watertanden. Aan de Wij...
Hoogvliet Nieuwe Gouwe verbouwing

Goed om te weten: Hoogvliet Nieuwe Gouwe gaat een paar dagen dicht

De vestiging van Hoogvliet aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde in Gouda gaat vanaf zondag 19 mei een paar ...
select festival

Fan-tas-tisch: we krijgen nóg een muziekfestival in Gouda deze zomer

Wie had dat ooit gedacht? Gouda verandert in een echte festivalstad met nóg een muziekfestival deze ...

adv.