Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brood en gebak online bestellen: dat kan via de webshop van Banketbakkerij Van Dijk

Aangeboden door Banketbakkerij Van Dijk 10 september 2019

Heb jij even geen tijd om langs de bakker te gaan? Geen probleem, want je kunt jouw bestellingen eenvoudig doorgeven via de webshop van Banketbakkerij Van Dijk. Voor 22.00 uur besteld betekent dat je bestelling de volgende dag voor je klaar staat. Leuk extraatje: bestellingen boven de € 55,- worden gratis aan huis bezorgd.

Webshop Banketbakkerij Van Dijk

Banketbakkerij Van Dijk wil het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je je bestellingen ook gemakkelijk online doorgeven. Of het nu gaat om de dagelijkse broodjes, een heerlijk gebakje of een prachtige bruidstaart: de webshop van Banketbakkerij Van Dijk heeft het. De betaling kan je gelijk veilig via Ideal voldoen of bij het afhalen/de bezorging.

Bezorgteam

Je hebt de busjes van Van Dijk vast wel eens zien rijden, die met een Moorkop op het dak. Ze rijden van maandag tot en met zaterdag tussen 08.30 uur en 12.00 uur. De bezorgkosten in Gouda bedragen € 3,70. Wil je een bestelling laten afleveren in Reeuwijk, Moordrecht of Waddinxveen dan kost het je € 4,70 aan bezorgkosten. Bestel je voor meer dan 55 euro, dan wordt het gratis bezorgd.

Tekst gaat verder onder de foto.

©Banketbakkerij Van Dijk

Gebak online bestellen

Wil jij iemand verrassen met een gepersonaliseerde taart? Ook zo’n taart kun je via de webshop van Van Dijk bestellen. Upload je foto via de website, voeg eventueel een tekst toe en geef aan wat er in de vulling en aan de zijkant van de taart mag komen. Kies je bijvoorbeeld voor nootjes of toch liever voor chocolade? Jij mag het zeggen! Ook kun je kiezen voor hartig of allergievrij gebak, alles is mogelijk.

Assortiment en aanbiedingen

De webshop van Banketbakkerij Van Dijk is altijd up to date, dus ook de meest recente aanbiedingen vind je online. Dus maak het jezelf gemakkelijk en plaats gelijk je eerste bestelling via de webshop.


Meer over Banketbakkerij Van Dijk ontdekken?

Banketbakkerij Van Dijk bakkers

Gesloten10:00 - 13:00

Doelenstraat 32, Gouda

Bekijk meer:bakkers

Lees ook:

Banketbakkerij Van Dijk Gouda

Bij Banketbakkerij van Dijk maken ze dagverse gebakjes en zo ziet dat eruit

Het zijn drukke weken voor het team van Banketbakkerij van Dijk. De Roomboter spritseitjes, paaseier...
powerkoppels gouda

Deze drie bedrijven in Gouda zijn hofleverancier en dit betekent het

Je kent het vast wel: het chique schildje met daarop 'Hofleverancier'. Op een paar plekken in Gouda ...

adv.