Bij Banketbakkerij van Dijk maken ze dagverse gebakjes en zo ziet dat eruit

Aangeboden door Banketbakkerij Van Dijk 18 april 2019

Het zijn drukke weken voor het team van Banketbakkerij van Dijk. De Roomboter spritseitjes, paaseieren, amandelspijskippies, opgemaakte bonboneieren en alle andere paaslekkernijen worden volop gemaakt deze dagen! Kijk je mee?

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Het vrolijke Paastaartje

Het vrolijke paastaartjes is de eyecatcher op je paastafel. Dit prachtige paasbunny taartje ziet er niet alleen tof uit, hij is ook nog eens goed gevuld met een heerlijke vanille bavaroise en stukjes frambozen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banketbakkerij Van Dijk. Meer over Banketbakkerij Van Dijk ontdekken?

Banketbakkerij Van Dijk bakkers

Nu open10:00 - 13:00

Doelenstraat 32, Gouda

Bekijk meer:bakkers

De Roomboter spritseitjes

Banketbakkerij Van dijk
Foto: Banketbakkerij Van dijk

De Roomboterspritseitjes worden gemaakt van de echte boerenworteltjesboter afkomstig uit de Belgische Ardennen. Daar staan de koeien nog minimaal 265 dagen per jaar buiten en worden ze nog op de ouderwetse manier gekarnd. Dit proef je zeker terug in dit brosse sprits koekje. Hij wordt afgewerkt met een suikerspiegeleitje.

Paasbrood

Banketbakkerij Van dijk
Foto: Banketbakkerij Van dijk

Dit mag absoluut niet ontbreken op de paastafel! Een rijk gevuld paasbrood boordevol lekkere noten, vruchten en een flinke rol amandelspijs erin. Klaar om aan tafel gesneden te worden en met een laag roomboter. Heerlijk, toch?

Paaschocolade

Wat is Pasen zonder chocolade? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, bij Banketbakkerij van Dijk hebben ze het! Bonboneitjes in vele smaken zoals de bekende advocaateitjes en marshmalloweitjes maar ook praliné-eitjes, of heb je toch liever een stroopwafeleitje? En ze maken ook prachtige opgemaakte bonboneieren, een groter chocolade ei rijk gevuld met paaseitjes en opgemaakt met heerlijke bonbons. En niet te vergeten de chocolade bunny’s in vele leuke kleuren.

Allergievrij gebak

Voor iedereen die met de Pasen rekening moet houden met gluten/lactose/eieren/noten allergieën, heeft Banketbakkerij van Dijk een uitgebreid assortiment aan gebakjes. Deze gebakjes zijn zelfs zo gemaakt dat ze ook veganistisch zijn.

Paasshowstuk

In de etalage bij Banketbakkerij van Dijk staat een fantastisch mooi en groot paasshowstuk. Nu hebben ze alleen nog jouw hulp nodig, want ze weten niet meer hoeveel eitjes ze in het stuk verwerkt hebben. In de winkel en op de Facebookpagina kun je meedoen met een win-actie door te raden hoeveel eitjes het zijn. Raad je het aantal goed of zit je het dichtstbij, dan win jij een reischeque van € 200,- te besteden bij Travel Counsellor Hannelore Verschut.

Lees ook:

meivakantie Gouda

Dit is er te doen tijdens de meivakantie in Gouda (met kids)

De meivakantie staat alweer voor de deur en dus is het tijd om leuke uitjes te gaan plannen (en te h...
winkels open tweede paasdag Gouda

Pasen 2019: dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Gouda

Tijdens Pasen nog snel even wat paaseitjes of brunchbroodjes scoren? Gelukkig zijn veel supermarkten...
Riverdale Festival Gouda 2018

Riverdale festival 2019: alle info op een rij

We moeten nog even wachten, maar voor je het weet staat het Riverdale festival voor de deur. Het vin...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.