Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin in avontuur? 6 redenen om eens bij Vrijbuiter Gouda langs te gaan

Aangeboden door Vrijbuiter Gouda 26 augustus 2020

Misschien wil je ons mooie kikkerlandje per kano gaan verkennen of ben je die trektocht door de Himalaya al aan het plannen? Of liggen je kampeerspullen al even te verstoffen en je kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wat je ook van plan bent, bij Vrijbuiter Gouda helpen ze je graag op weg.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Advies van ervaringsdeskundigen

Je kunt natuurlijk het internet raadplegen, maar de outdoor-experts van Vrijbuiter weten misschien wel nóg beter waar ze het over hebben. Of je nu een wandeling gaat maken in de Ardennen, gaat skiën in de Alpen of de Kilimanjaro wil gaan beklimmen, de outdoor-experts van Vrijbuiter Gouda wijzen je de weg.

©Vrijbuiter

Van survivalgear tot koelbox

Bij Vrijbuiter vind je een brede collectie van meer dan 20.000 producten op het gebied van wandelen, kamperen, wintersporten en andere outdooractiviteiten. Een waterdicht regenpak, een luxe tweepersoons luchtbed dat net zo lekker slaapt als je eigen bed thuis of een compact zakmes met firesteel zodat je altijd en overal een vuurtje kunt maken? Je raadt het al: je vindt het allemaal bij Vrijbuiter. En ook nog eens voor elk budget.

©Vrijbuiter

Proefrondje doen?

Natuurlijk heeft Vrijbuiter ook een webshop, maar het is toch wel fijn om zeker te weten dat die wandelschoenen lekker zitten en die tent geschikt is voor een overnachting op de poolvlakte… Veel van de producten kun je gewoon uittesten in het Goudse filiaal. Want ze kunnen wel zeggen dat dat luchtbed net zo lekker slaapt als je eigen bed thuis, maar hoe fijn is het als je dat zelf ook kunt uitproberen. Bij Vrijbuiter liggen de matjes al opgeblazen voor je klaar, zodat je weet wat je koopt.

Verder is er een speciale loopbrug met verschillende natuurlijke ondergronden in de winkel, waarop je kunt testen hoeveel grip dat paar wandelschoenen dat je zo mooi vindt heeft. En de tenten staan tentoongesteld, zodat je binnen een kijkje kunt nemen en het materiaal kunt voelen.

©Vrijbuiter

Huur je avontuur

Wil je een keer in een boomtent onder de sterrenhemel slapen? Lijkt het je leuk om een keer een heerlijke brisket te maken, maar heb je geen smoker? Bij Vrijbuiter kun je de mooiste outdoorproducten huren. Geen spullen die jaren op zolder blijven slingeren en nog duurzaam ook!

©Vrijbuiter

Lekker verdwalen (coronaproof)

Samen struinen tussen de tenten en bbq’s, klinkt dat alsof je je op een kampeerterrein bevindt? Op de 12.000 m² winkelvloer van de megastore kun je heerlijk verdwalen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds, zeven dagen per week.

©Vrijbuiter

Uitheemse flora en fauna

Zo’n lijstje is natuurlijk leuk en aardig, maar er is maar één manier om erachter te komen wat Vrijbuiter voor jouw avontuur kan betekenen. Ga op expeditie! Wandelschoenen aan en op naar Elburgplein 18 in Gouda. En oh ja, jouw trouwe viervoeter is ook gewoon welkom in de winkel.

Welcome to… Expeditie VrijbuiterExpeditie Vrijbuiter laat beelden van Nederland zien die jij vooraf niet voor…

Posted by Vrijbuiter on Tuesday, 23 June 2020


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vrijbuiter Gouda. Meer over Vrijbuiter Gouda ontdekken?

Vrijbuiter Gouda speciaalzaken

Geopend10:00 - 18:00

Elburgplein 18, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.