Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil jij baby diertjes knuffelen? Dat kan tijdens het Lentekriebels evenement van Brokken & Zo

Aangeboden door Brokken & Zo XXL 23 maart 2019

Op zaterdag 6 April organiseert Brokken & Zo XXL het evenement Lentekriebels. Dit is de eerste editie van het evenement dat zij samen met Prins Petfood organiseren. Het event staat helemaal in het teken van de lente en is gericht op het hele gezin. Jonge dieren spelen de hoofdrol.

Tijdens het evenement vinden er heel veel leuke activiteiten plaats. Zo is er een dierenfotograaf om jouw dier in een lentethema vast te leggen, er is een stand met diverse reptielen, kun je een eigen kattenspeeltje maken of een rondleiding krijgen van de dierenambulance. Ook kun je met heel veel jonge boerderijdieren knuffelen (willen wij!).

Kittens en puppy’s

“Het belooft een echt spektakel te worden”, vertel Ina van Brokken & Zo XXL. “Mensen kunnen een lezing volgen over kittens en vragen over puppy’s kun je stellen aan Kelly de Kok van de hondenleerschool. Kinderen kunnen een strippenkaart kopen voor diverse activiteiten waarvan de opbrengst naar de Stichting voor Dierenhulpverlening gaat. Het wordt een topdag.”

Voor deelname aan sommige activiteiten is het noodzakelijk om in te schrijven. Dat kan in de winkel of via telefoonnummer 0182-585008

  • Waar: Brokken & Zo XXL
  • Wanneer: zaterdag 6 april
  • Tijden: 11.00 – 16.00 uur
  • Entree: gratis

Meer over Brokken & Zo XXL ontdekken?

Brokken & Zo XXL dierenwinkels

Geopend12:00 - 18:00

Burgemeester van Reenensingel 109, Gouda

Bekijk meer:dierenwinkels

adv.