Vrijbuiter organiseert een supertoffe kampeerbeurs én je kunt prijzen winnen

Aangeboden door Vrijbuiter Gouda 9 maart 2019

Heel even waren we bang dat Vrijbuiter Gouda niet meer zou bestaan, maar niets is minder waar. “Het gaat goed met ons. Vanaf april zijn er weer vier Vrijbuiter vestigingen in Nederland en we organiseren op 16 en 17 maart in het filiaal in Gouda een hele gave kampeerbeurs”, vertelt Arno, filiaalmanager van Vrijbuiter Gouda.  

In het weekend van 16 en 17 maart wordt de winkel omgetoverd tot een waar kampeerwalhalla. Voor de deur staan caravans met de nieuwste snufjes en binnen vind je verschillende campingstands uit allerlei landen, van Italië tot en met Lapland.

Er zijn diverse leveranciers van de campingmerken aanwezig met de nieuwste artikelen en leuke aanbiedingen. Ze staan voor je klaar met de leukste tips en tricks. Of het nu gaat om tenten, stoelen of kleding, de beste barbecue, buitenspiegel of koffie-apparaten, alles op campinggebied ga je hier vinden.

Animatieteam

Ook voor de kinderen is er vermaak, er komt een campinganimatieteam om de jeugd een gezellige dag te bezorgen. Op het gezellige horecaplein zijn lekkere vakantiemenu’s te verkrijgen, je waant je bijna in Frankrijk, Duitsland of Italië.

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen

Ook worden er verschillende demonstraties gegeven, denk aan een op afstand bestuurbare caravan of de nieuwste oppomptenten (in een kwartiertje gepiept). Onder het genot van een hapje en drankje doe je inspiratie op voor jouw volgende vakantiebestemming én je kunt leuke prijzen winnen tijdens de loterij. Van een nachtje weg tot leuke gadgets. Heb je nog meer reden nodig om te gaan? Nee, hè.

De grote Vrijbuiter Megastore van 9000m² die rond juli 2018 failliet ging is in september doorgestart door Vervat uit Rotterdam, die ook in september Vrijbuiter Zaandam en recent Vrijbuiter Roermond overnam. De afgelopen maanden heeft in de winkel van Gouda een verbouwing plaatsgevonden waardoor het een nieuwe frisse winkeluitstraling heeft.

  • Waar: Vrijbuiter Gouda
  • Wanneer: 16 en 17 maart
  • Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
  • Kosten: Gratis

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vrijbuiter Gouda. Meer over Vrijbuiter Gouda ontdekken?

Vrijbuiter Gouda speciaalzaken

Nu gesloten12:00 - 17:00

Elburgplein 18, Gouda

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over

Doen

adv.