Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van schilderen tot fotograferen: ontdek jouw nieuwe hobby in de Garenspinnerij

Aangeboden door Cultuurhuis Garenspinnerij 2 september 2020

Wil jij iets doen met jouw creativiteit of juist ontdekken waar jouw talent ligt? Met verrijk-je-kijk van de Garenspinnerij kun je nu twee beeldende lessen volgen voor maar €35,-. Een leuke manier om iets nieuws te proberen.

Van 7 tot en met 19 september kun je gebruik maken van dit speciale aanbod. Het lesaanbod is superdivers. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken of fotografie iets voor jou is, of dat het vak van edelsmid je in de vingers zit. Maar ook lessen als schilderen met olieverf en textiel staan op het programma.

Uitstapje naar iets nieuws

Na twee lessen beslis je of dit iets voor je is. Zo ja, dan stroom je vanaf 21 september door. Toch niet helemaal jouw ding? Dan stop je gewoon.

Ook zijn de verrijk-je-kijk lessen prima geschikt als eenmalig uitstapje en om te onderzoeken hoe het is om op anderhalve meter afstand les te krijgen.

Open dag

Weet je niet zeker of de lessen van de Garenspinnerij iets voor jou zijn? Geen probleem, dat ontdek je namelijk tijdens de open dag op zaterdag 12 september. Tijdens het open huis volg je open lessen, ontmoet je docenten, kun je instrumenten uitproberen en valt er van alles te horen en zien. Ook kun je genieten van een hapje en drankje in de foyer.

In verband met covid-19 werken ze dit keer met tijdsblokken, je kunt je inschrijven voor één, twee of drie blokken. Inschrijven is niet verplicht, je kunt ook spontaan komen aanwaaien. Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan wel in. Ze houden per blok bij hoeveel mensen er in huis zijn, zodat ze zeker weten dat er anderhalve meter afstand gehouden kan worden.

Blok 1: 13.30-15.00 uur
Blok 2: 15.00-16.30 uur
Blok 3: 16.30-18.00 uur

Inschrijven kan hier >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cultuurhuis Garenspinnerij. Meer over Cultuurhuis Garenspinnerij ontdekken?

Cultuurhuis Garenspinnerij entertainment

Geopend09:00 - 15:00

Turfsingel 34 , Gouda

Bekijk meer:entertainment

adv.