Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Elke dag een blokje om: goede wandelschoenen en sokken zijn heel belangrijk

Aangeboden door Outdoor Gouda 2 april 2020

Op dit moment zitten veel mensen thuis op advies van het RIVM. Af en toe een blokje om mag wel, mits je anderhalve meter afstand van anderen bewaard. “Nu veel mensen aan het wandelen zijn, wil ik benadrukken dat het dragen van goede schoenen én sokken echt heel belangrijk is”, zegt Stefan van Outdoor Gouda.

Wandelen is gezond, je hoofd raakt leeg, je lichaam blijft in beweging en je bent even buiten. Hoe makkelijk kan het zijn, je trekt de voordeur dicht en je kan aan de slag. Geen sportschool of abonnement voor nodig. “Maar je hebt er wel iets anders voor nodig, goede schoenen.”

Wandeldoelen

“Het is hierbij van belang dat de schoenen en sokken perfect bij jouw voeten passen. Ze moeten lekker zitten en natuurlijk goed lopen. Daarom meten wij in de winkel welke schoen het best bij je past”, vertelt Stefan.

Tekst gaat verder na de foto.

©Outdoor Gouda

Voor elk wandeldoel is er een juiste schoen. “Met gespecialiseerde schoengroepen als bergschoen, barefoot en dé schoen voor een rondje om het blok, een tocht door de bossen of gewoon lekker de hele dag onderweg.”

Comfort

Daarbij zijn sokken ook een belangrijk stuk comfort. “We hebben sokken in velen soorten, maten en samenstellingen. Voor iedereen is er een passende sok.” Tips, voor meer wandelplezier: “Een goede jas, lekkere broek en (nordic-walking) stokken zijn ook een aanrader.”

Houd er rekening mee dat ze bij Outdoor Gouda de corona maatregelen in acht nemen. Houd anderhalve meter afstand en niet meer dan vijf bezoekers tegelijk in de winkel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Outdoor Gouda. Meer over Outdoor Gouda ontdekken?

Outdoor Gouda sportwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels

Lees ook:

Outdoor Gouda

Stefan van Outdoor Gouda: ‘In de bergen met een rugzak vol eten voel ik mij thuis’

Stefan is eigenaar van Outdoor Gouda aan de Nieuwehaven. Hij is niet alleen de eigenaar, maar ook de...

Stefan van Outdoor Gouda: ‘Duurzaamheid is heel belangrijk, geen plastic flesjes meer!’

Stefan is eigenaar van Outdoor Gouda aan de Nieuwehaven. Hij is niet alleen de eigenaar, maar ook de...

adv.