Shake it baby! Bij Dependance leer je zelf cocktails maken

Aangeboden door Dependance 22 december 2018

Heb je binnenkort een uitje met vrienden op de planning staan, maar wil je eens wat anders doen dan een drankje in de kroeg? Bij Dependance kun je een cocktail workshop volgen. En geloof ons: dat is nóg leuker dan cocktails drinken!

Wat krijg je als je een groep vriendinnen, verschillende flessen alcohol en een knappe barman bij elkaar in één ruimte zet? De perfecte setting voor een gezellige cocktail workshop natuurlijk! Bij Dependance leer je binnen 1,5 uur de basisbeginselen van cocktails maken. En daar moet uiteraard ook veel bij geproefd worden.

Gezelligheid is het belangrijkst

Je kunt nu dus van een échte pro leren hoe je zelf cocktails maakt. Je leert iets over de techniek van het maken van een goede cocktail én hoe je de de diverse dranken kunt gebruiken in je drankje. Maar het belangrijkste is de gezelligheid, we zijn geen school. Je kiest zelf een cocktail van de kaart die je vervolgens na gaat maken. Ook krijg je twee proefglaasjes”, vertelt cocktailshaker Dennis.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Lieke Alblas

“De workshop worden buiten de openingstijden georganiseerd. Zo hebben we echt de tijd voor je en krijg je een privéworkshop op maat.” Er zijn twee verschillende workshops, een van € 20,- en een van € 27,50. Bij de ene maak je één cocktail, bij de ander twee. Let wel op, want de minimum leeftijd voor het volgens van deze workshop is 21 jaar.

Feesten, borrels en recepties

Dependance leent zich niet alleen als de ultieme locatie voor een cocktail workshop, maar ook voor een vrijgezellenfeest of borrel is het een absolute aanrader. “Je kunt bij ons de hele zaak afhuren voor een verjaardag of receptie”, zegt Roy, de eigenaar van de bar.

“Je kunt je eigen muziek draaien en hebt geen last van ander publiek. Eigenlijk is alles mogelijk. Wil jij een nieuwjaarsborrel of verjaardagsfeest organiseren? Wij zorgen voor de locatie en uiteraard de bijpassende cocktails.”

Dependance cocktailbars

Vandaag gesloten

Markt 25, Gouda

Bekijk meer:cocktailbars

Lees ook:

Dit zijn de 5 allerlekkerste cocktails die je bij Dependance kunt drinken

Heb jij de cocktails van Dependance nog niet geproefd? Dan mis je echt iets. Er staan namelijk 28 co...

adv.