Riverdale Gouda 2019: dit kosten de muntjes en meer praktische info

Door Eva van Dantzig 25 mei 2019

Nog even geduld, mensen. Zaterdag 25 mei kunnen we en ein-de-lijk weer los tijdens Riverdale Gouda 2019. De kaartjes zijn bijna uitverkocht, de artiesten zijn bekend en we hebben er vooral heel veel zin in! Maar, nu heb je een kaartje, en dan? Daar gaan wij je mee helpen, want wij hebben alle praktische informatie die je nodig hebt voor je op een rijtje gezet. 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Bereikbaarheid

Riverdale Gouda 2019
Foto: Riverdale

Auto
De organisatie raadt bezoekers ten zeerste aan om NIET met de auto naar het festivalterrein te komen. Er is nabij het festival geen parkeergelegenheid. Wel is er een Kiss & Ride langs de Nieuwe Gouwe voor de ingang van het terrein.

Fiets
Voor mensen uit Gouda en omstreken is de fiets de beste manier om naar het festival te komen. Fietsers kunnen hun fiets gratis stallen in de fietsenstallingen op het terrein.

Pendelbus
Er zullen pendelbussen rijden tussen station Gouda Bloemendaalzijde en het festivalterrein. Tickets voor de pendelbus kosten €5,- en zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar. Op de dag zelf zijn deze te verkrijgen bij de buschauffeur. Eén pendelbusticket is retour te gebruiken.

Entree, munten en lockers

Riverdale Gouda 2019
Foto: Riverdale

Entree
Het festivalterrein is alleen toegankelijk met een geldig entreebewijs. Late Tickets voor € 30,- en Group Tickets (4) voor € 28,- per stuk zijn nog verkrijgbaar. Bij binnenkomst worden eerst de tickets gescand. Daarna vindt de visitatie plaats waarbij bezoekers gefouilleerd worden. Wat je wel en niet mag meenemen lees je hier.

Consumptiemunten
Op het festivalterrein zal er alleen met consumptiemunten betaald kunnen worden. Munten worden per 3,5 (10 euro) verkocht. De tokens zijn verkrijgbaar op één centraal punt en kunnen zowel contant als met PIN worden afgenomen.

Lockers
Op het festivalterrein zullen voldoende lockers aanwezig zijn. Medium lockers kosten € 8,- en grote lockers € 10,-. Ook deze zijn te verkrijgen in de voorverkoop.

Timetable

Riverdale Gouda 2019
Foto: Riverdale

Eten, oordoppen en tabak

Food
Er zullen diverse culinaire gelegenheden te vinden zijn in de foodcorner. Ook voor vegetariërs en veganisten. De line-up aan foodtrucks worden binnenkort bekendgemaakt!

Oordoppen
Thunderplugs zijn verkrijgbaar op het festivalterrein voor één consumptiemunt.

Tabak
Op het festivalterrein zal geen tabak worden verkocht.

Overige vragen
Staat de informatie die jij zoekt hier niet tussen, mail dan je vraag naar de organisatie via [email protected]. Zij doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen.

Lees ook:

Riverdale Festival Gouda 2018

Zin in! Dit zijn alle artiesten en de timetable van Riverdale 2019 in Gouda

Wat kijken we er al naar uit. Zaterdag 25 mei vindt de tweede editie van Riverdale plaats en dit kee...
Ibizi Fashion

Waar is dat feestje? 4 x supertoffe festival outfits die je in Gouda kunt shoppen

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we massaal op zoek gaan naar toffe outfits ...
markt van gouda

Tof! We krijgen een bluesfestival op de Markt in Gouda

"Gouda wordt steeds leuker". Dat horen wij bij indebuurt Gouda steeds vaker. Er worden elk jaar weer...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.