Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Popronde Gouda 2019: alle artiesten en locaties op een rij

Door Eva van Dantzig 11 september 2019

Ben jij er al helemaal klaar voor? Het grootste rondreizende festival van Nederland kom 14 september naar Gouda. Er zullen die dag 34 optredens plaatsvinden bij 12 verschillende locaties. Je kunt dus onmogelijk alle acts gaan bekijken en daarom helpen we je een handje verder. Hier lees je alles over de Popronde in Gouda:

Popronde in Gouda

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 17 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden. Extra leuk: alle optredens zijn gratis

De locaties

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en poppodia fungeren ook winkels en de Chocoladefabriek als podia. Bij deze locatie’s kun je genieten van gratis optredens:

Het programma

Wil jij weten wanneer je waar moet zijn? Vanaf 14.00 uur kun je een programmaboekje ophalen bij de infostand op de Markt. Hieronder vind je het gehele programma, maar check ook zeker de website van de Popronde.

Tekst gaat verder onder het programma.

Popronde 2019 Gouda
© Popronde Gouda

Afterparty

Na alle optredens de smaak te pakken gekregen? Vanaf 00.00 uur start de afterparty bij So What!, met optredens van The Vices, The Resurrection, Disk Space & Druiprek. Er kan gedanst worden tot in de late uurtjes.

Plan je eigen route

Je kunt ook heel eenvoudig je eigen route plannen met de app. Hiermee kun je je favoriete optredens markeren en het programma raadplegen. Check de app hier. 

Spotify Playlist

Wil je alvast helemaal in de sfeer komen en je favoriete artiesten horen spelen? Beluister dan hier de Spotify Playlist:

Lees ook:

Dit is waarom je maandagavond prachtige muziek vanuit de Sint-Jan hoorde

Iedereen die in de binnenstad woont werd maandagavond 12 augustus verrast door een prachtig concert ...
Patricia van Zanten favorieten Gouda

Leuk volgens local Patricia: ‘Dit is dé plek om van live muziek te genieten’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in de stad leeft, kent vaak de allerleukste plekken. D...
Magda barvrouw van de week Casy Place

Barvrouw Magda (76): ‘het liefst draai ik de hele dag keiharde muziek’

De man of vrouw achter de bar: degene die je drankjes inschenkt en je comfortabel laat voelen in het...

adv.