Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

CityLife komt even terug: waar schuren makkelijker was dan bier bestellen

Door Eva van Dantzig 1 mei 2018

Met je vrienden indrinken en tegen de wind in naar CityLife in Reeuwijk. Terwijl je in de rij stond, hoorde je de muziek al pompen. Zenuwachtig was je altijd wel een beetje, want je wist nooit of de uitsmijters wel geloofden dat de GoldCard in je hand echt van jou was. Hangen in de hal naar de WC en een broodje kaassoufflé eten. De plek waar schuren makkelijker was dan een biertje bestellen. En opnieuw wind tegen op weg naar huis, maar even chillen onder het viaduct hoorde er altijd bij.

‘CityLife, de discotheek van de randstad’

Iedereen die uitging tussen 2000 en 2012 kent het, CityLife. Inmiddels is de discotheek gesloopt, maar toch hoor je nog regelmatig de verhalen. In het weekend stonden er meer dan 500 jongeren los te gaan in de discotheek in Reeuwijk-Dorp. Maar op 3 maart 2012 kondigde de gemeente aan dat de discotheek moest sluiten wegens overlast en slechte bereikbaarheid.

Stadsleven

Maar niet getreurd want, So What! organiseert op zaterdag 19 mei voor de derde keer de thema-avond Stadsleven. Ze pakken groots uit met een avond die geheel in het teken staat van – je raadt het al – CityLife. Zo melden ze op de Facebookpagina van het evenement: “Verwacht wederom Fissa met een hoofdletter F, confetti kanonnen, windmachines en een wet T-shirt contest. De bar staat vol met Flügel, sangria, Breezes en Smirnoff Ice om de sfeer er goed in te krijgen. De achterbar wordt omgetoverd tot Après Skihut. Dus haal je Von Dutch petje en Evisu broek uit de kast, vind de Gucci tas uit Turkije terug en ga gek in So What presents ‘Stadsleven’.”

Wil jij erbij zijn? Je kunt hier tickets bestellen.


Meer over So What! ontdekken?

So What! discotheken

Vandaag gesloten

Vest 30, Gouda

Bekijk meer:discotheken

adv.