Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Sven van Beek: ‘Hier bracht ik mijn eerste voetbaljaren door’

Door Eva van Dantzig 30 september 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in de stad leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Sven van Beek over zijn favoriete hotspots in Gouda. Zoals de meeste van jullie wel weten voetbalt Sven bij Feyenoord. Afgelopen week kwam bij na een lange blessure weer in actie in de Champions League tegen Napoli.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

SV DONK

Sven van Beek Gouda favorieten SV DONK
Foto: SV Donk

Sven speelde tot de D-jeugd bij de Goudse voetbalclub SV Donk. “Mijn vader en mijn broer waren hier al lid, daarom ben ik ook bij Donk gaan spelen. Ik heb hier altijd met veel plezier gespeeld totdat ik bij Feyenoord mocht gaan spelen,” zegt Sven.


Meer over SV DONK ontdekken?

SV DONK sportcentra

Nieuwe Donkstraat 1, Gouda

Bekijk meer:sportcentra

Gewoon Gouds

Gewoon Gouds Terras Gouda
Foto: gewoongouds.nl

De naam zegt het natuurlijk al, Gewoon Gouds. Niet te veel poespas, lekkere Goudse producten en een heerlijk terras met uitzicht op het Stadhuis. “Als ik tijd heb kom ik hier wel eens om gezellig te lunchen met mijn vriendin of in het weekend om een drankje te doen met mijn vrienden.”


Meer over Gewoon Gouds ontdekken?

Gewoon Gouds restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Markt 42-44, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Speeltuin Trefkuil

Trefkuil Gouda Sven van Beek favorieten
Foto: Forumgouda

Zwembad De Trefkuil moest helaas gesloopt worden en heeft plaats gemaakt voor nieuwe woningen. Voor Sven was dit een plek waar hij als kind vaak te vinden was. “Bij het zwembad de Trefkuil zat een speeltuintje. Ik was hier vroeger echt heel vaak met mijn vrienden om een balletje te trappen.”

Jouw favorieten

Vorige week vertelde Saskia over haar favorieten plekken in Gouda. Wat zijn jouw favorieten in onze leuke stad? Deel ze via dit handige invulformulier met de redactie en wie weet sta jij hier volgende keer.

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.