Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kamperen in de winter? Stefan van Outdoor Gouda geeft tips

Aangeboden door Outdoor Gouda 11 december 2019

De één moet er waarschijnlijk niet aan denken, maar de ander vindt het heerlijk: kamperen in de winter. Stefan Hakker van Outdoor Gouda ziet het steeds populairder worden. Deze winter zijn in Nederland ten minste 151 campings of natuurkampeerterreinen geopend. Steeds meer mensen zetten ook in de koude maanden een tentje op.

“Een winterkampeertrip valt of staat bij een goede uitrusting”, zegt Stefan. “Als je gaat kamperen heb je bijvoorbeeld echt een goede mat en slaapzak nodig voor de kou.” Stefan laat ons in zijn outdoorwinkel een paar voorbeelden van de merken Vaude, Thermerest en Lowland zien. “Deze modellen zorgen ervoor dat je niet ligt te trillen van de kou ’s nachts. Met de juiste kleding, slaapzak en een goed slaapmatje blijf je lekker warm.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Stefan hakker ©indebuurt Gouda

Bescherming is alles

Wat mensen vaak vergeten is dat het beschermen van je ogen in de winter ook heel belangrijk is. “De straling van de zon wordt steeds sterker en in de winter reflecteert de zon op natte oppervlakte en sneeuw. Daarom is het extra belangrijk om je ogen in deze periode goed te beschermen”, vertelt Stefan. “We hebben zonnebrillen van Julbo in de winkel. Deze worden gemaakt in Frankrijk en hebben speciale lenzen voor activiteiten als fietsen, skiën, wandelen of dagelijks gebruik. Ook hebben zij zonnebrillen speciaal voor kinderen. Deze lenzen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn optisch correct. Hierdoor houden kinderen deze brillen wel op, ze krijgen er namelijk geen vermoeide ogen van.”

Wil je nog meer tips voor je in de winter op pad gaat? Stefan staat voor je klaar met alle informatie die je nodig hebt.


Meer over Outdoor Gouda ontdekken?

Outdoor Gouda sportwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels

Lees ook:

Outdoor Gouda

Stefan van Outdoor Gouda: ‘In de bergen met een rugzak vol eten voel ik mij thuis’

Stefan is eigenaar van Outdoor Gouda aan de Nieuwehaven. Hij is niet alleen de eigenaar, maar ook de...

adv.