Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superleuk! Het Hippe Sintfeest komt naar Gouda met twee voorstellingen

Aangeboden door Groots Entertainment & Events 20 november 2019

De Sint is weer in het land en dat betekent dikke pret voor alle kinderen in Gouda. Daarom presenteert Groots Entertainment & Events op woensdag 27 november een spectaculaire familie-theatervoorstelling, namelijk: Het Hippe Sintfeest! Hoe leuk? De voorstelling wordt die dag twee keer gespeeld in Cultuurhuis Garenspinnerij.

De voorstelling gaat over Sinterklaas die zijn Hippe Pieten de opdracht heeft gegeven om bij alle kindjes over de hele wereld een pakje in de schoorsteen te gooien. Wereld Piet is heel handig en bouwt een gigantisch vliegtuig om over de hele wereld te vliegen en zij neemt Hippe Piet mee op reis. Zo vliegen ze naar de gekste plekken, maar soms is het nog best lastig om een schoorsteen te vinden…

Tekst gaat verder onder de foto.

©Groots Entertainment & Events

Dat klinkt leuk, toch? Er zijn die dag nog meer activiteiten rondom Het Hippe Sintfeest!, zoals: schminken, glittertatoeages laten zetten, spelletjes spelen én een meet & greet met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Ben je nog niet overtuigd? Alle kinderen krijgen ook nog een leuke verrassing om mee te nemen naar huis. De eerste voorstelling begint om 13.45 uur, de tweede om 16.30 uur. Het voorprogramma begint 45 minuten voor aanvangstijd.

Tickets

Er zijn drie verschillende tickets verkrijgbaar: een basis ticket kost 11 euro, wil je met jouw kind(eren) ook gebruik maken van alle activiteiten rondom de show? Dan kost je dat € 4,- extra. Ook zijn er familietickets te krijgen, dan betaal je voor vier personen een bedrag van € 54,- inclusief alle activiteiten.

Kleurwedstrijd

Maar we zijn nog niet klaar! Kinderen kunnen ook meedoen aan een leuke kleurwedstrijd. De kleurplaat kun je hier downloaden en uitprinten. Voor de show begint kunnen de kinderen hun kleurplaat inleveren. Na de voorstelling mag je de Sint en zijn Hippe Pieten ontmoeten én wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle tekeningen krijgen een mooi plekje boven het bed van Sinterklaas.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Groots Entertainment & Events. Meer over Groots Entertainment & Events ontdekken?

Groots Entertainment & Events entertainment

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwlandsekade 55 , Ouderkerk aan den IJssel

Bekijk meer:entertainment

adv.