Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je doen: gratis Italiaanse kookworkshop van Victor Russo bij de Natuurwinkel

Aangeboden door Natuurwinkel Gouda 17 juni 2019

Ben jij een echte kookliefhebber en sta je het liefst elke dag achter het fornuis? Dan is dit echt iets voor jou. Bij de Natuurwinkel organiseren ze namelijk op zaterdag 22 juni een gratis Italiaanse kookworkshop met niemand minder dan Victor Russo.

Victor is van origine Italiaan en eigenaar van de gelijknamige Osteria in Leiden. Zaterdag 22 juni gaat hij met jou aan de slag om een origineel Italiaans driegangenmenu te maken. Hiervoor gebruikt hij biologische producten uit het assortiment van de Natuurwinkel.

De basis voor gezonde voeding

“Wij merken dat steeds meer consumenten kiezen voor een duurzame leefstijl en daarbij is biologische kwaliteit het uitgangspunt”, vertelt Céline Brugman, eigenaresse van Natuurwinkel Gouda. “Geen kunstmest, of chemische bestrijdingsmiddelen tijdens de groei en zo min mogelijk bewerking of toevoeging van bijvoorbeeld suiker. Dat is een prima basis voor gezonde voeding.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Natuurwinkel Gouda
Foto: Natuurwinkel Gouda

 

Italië

“Er is ook aandacht voor dierenwelzijn en milieu. Zo hebben wij ook steeds meer afbreekbare verpakkingen in de winkel. Hiermee dragen wij bij aan een gezonde toekomst.” Dat Céline een passie voor Italië heeft, weten de meeste vaste klanten inmiddels. Producten uit de Italiaanse keuken passen heel goed in het assortiment. Céline bezocht dan ook kleinschalige biologische bedrijven in het Italiaanse Piemonte en nam de producten mee naar Gouda. Deze producten zijn voor Victor perfect om mee aan de slag te gaan tijdens de kookworkshops.

Meedoen?

Wil jij graag meedoen met de kookworkshop? Geef je dan snel op via Facebook, telefonisch via 0182-513 260 of aan de kassa, want vol=vol. De kookworkshop wordt twee keer aangeboden, van 10.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.30 uur.


Meer over Natuurwinkel Gouda ontdekken?

Natuurwinkel Gouda boodschappen

Geopend08:30 - 18:00

Lange Groenendaal 99, Gouda

Bekijk meer:boodschappen

Lees ook:

Natuurwinkel Gouda

Céline van de Natuurwinkel: ‘Toen ik zes was had ik een geit, daar is het allemaal mee begonnen’

De Natuurwinkel is inmiddels niet meer weg te denken uit het Goudse straatbeeld. Eigenaresse Céline ...
koffietentjes gouda

Dit zijn de favoriete Goudse koffietentjes van indebuurt-redacteuren

Eén van de grootste voordelen van werken bij indebuurt? Dat je er als redacteur voortdurend op uit m...

Zomaar fruit plukken in de Goudse natuur, mag dat?

Het is juni en dat betekent dat frambozen en andere heerlijke bosvruchten de komende tijd zo'n beetj...

adv.