Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nice! Je kunt nu twee gratis proeflessen volgen bij de Goudse Popschool

Aangeboden door Goudse Popschool 7 september 2020

De Goudse Popschool biedt sinds 2007 instrument- en zanglessen aan voor alle leeftijden. John Radersma, de eigenaar, had als doel het bevorderen en in stand houden van de bandcultuur in het Groene Hart. Inmiddels heeft de popschool zo’n 600 instrument- en zangleerlingen én 23 bandjes.

“Er is bewezen dat muziek maken een gezonde afwisseling biedt naast drukke werk- en schoolwerkzaamheden”, vertelt John. “Muziek maken is het uiten van een stukje gevoel en kan daarom ook heel goed zijn voor je emotionele ontwikkeling en zelfvertrouwen.”

Gratis proeflessen

In tegenstelling tot voorgaande jaren kan de Goudse Popschool, vanwege de corona maatregelen, dit schooljaar niet feestelijk inluiden met een open dag. “Om geïnteresseerden toch de mogelijkheid te bieden kennis te maken met de Goudse Popschool, lanceren wij voor de maand september de actie: gratis proeflessen.” Deze actie biedt de mogelijkheid om, helemaal gratis en vrijblijvend, twee verschillende instrumenten- en/of zanglessen uit te proberen. “Ook kun je tijdens deze proeflessen kennismaken met één van onze dertig gekwalificeerde- en gedreven muziekdocenten.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©PhotoRik

Online lessen

Vanwege de coronavirus heeft ook de Goudse Popschool in maart en april haar deuren tijdelijk moeten sluiten. “Gedurende deze periode hebben leerlingen, voor zover mogelijk, online lessen kunnen volgen vanuit huis. Zowel leerlingen als docenten zijn blij dat de lessen inmiddels weer in de lokalen gevolgd kunnen worden. Muziek moet je horen, voelen en ervaren. Dat werkt het allerbest in direct contact met een gepassioneerde docent in een inspirerende omgeving”, vertelt John.

Lessen zijn maatwerk

Als je tijdens je proefles hebt ontdekt welk instrument het beste bij jou past, dan kan je binnen no time van start. “De lessen bij de Goudse Popschool zijn maatwerk. De leerling geeft zelf zijn of haar muzikale voorkeur aan en zo stellen we het individuele lesprogramma samen.

‘Voor onze projectbands organiseren wij gedurende het schooljaar meerdere optredens’

Leerlingen die al wat langer les hebben bij de Goudse Popschool krijgen de mogelijkheid om, naast de instrument- of zanglessen, samen te spelen in een band met leeftijdsgenoten. “Momenteel zijn er maar liefst 23 projectbands actief. Voor onze projectbands organiseren wij gedurende het schooljaar meerdere optredens. Daarnaast is het voor deze bands en zangleerlingen mogelijk om tegen leerlingentarief op te nemen in Studio Plug Unit, gevestigd in hetzelfde pand als de Goudse Popschool.”

Wil je meer weten over de lessen van de Goudse Popschool? Kijk dan hier >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Goudse Popschool. Meer over Goudse Popschool ontdekken?

Goudse Popschool muziek

Jan Tinbergenstraat 15, Reeuwijk

Bekijk meer:muziek

adv.