Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nice! Tijdens Gouda bij Kaarslicht spelen er tien bands in de Schouwburg en je kunt er gratis heen

Aangeboden door Goudse Popschool 27 november 2019

De Goudse Popschool opende in 2007 haar deuren in Gouda. John Radersma, de eigenaar, had als doel het bevorderen en in stand houden van de bandcultuur in het Groene Hart. Inmiddels heeft de Popschool zo’n 600 instrument- en zangleerlingen én 22 bandjes. We kunnen dus wel stellen dat die missie is geslaagd. Tijdens Gouda bij Kaarslicht op 13 december spelen tien van die bandjes in De Goudse Schouwburg, gratis en voor niets.

Als je een muziekinstrument goed wil leren spelen of als je goed wil leren zingen, dan ben je bij de Goudse Popschool aan het juiste adres. Individuele instrument- en zanglessen kunnen op ieder moment in het schooljaar worden gestart. Een team van jonge, enthousiaste en vakkundige docenten dat bekend is met de hedendaagse muziekstromingen geeft muzieklessen op maat.

Meest talentvolle bands

“Bands hebben behoefte aan lokale- en regionale podia om zich te kunnen ontwikkelen. Daarom gaan wij op zoek naar leuke plekken voor onze leerlingen om te spelen. Denk hierbij aan Koningsdag, maar ook het Ouwe Goudse Festival in So What”, vertelt John.

De Goudse Schouwburg biedt dit jaar voor het eerst het podium voor het Openingsconcert van Gouda bij Kaarslicht. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens in alle zalen van de schouwburg. De Goudse Popschool presenteert haar talentvolle bands, zo uit de oefenruimte op het podium van de Schouwburg. En ja, ze spelen allemaal een eigen versie van één van de (over) bekende kerstsongs!

“De bands die spelen bestaan uit muzikanten tussen de 12 en 21 jaar die een fantastisch optreden verzorgen. De volgende bands staan op 13 december op het podium: Memoriae, Black Friday, Bouncing Five, Sweet Acid, Wraith, Red Blossom, Space Cows, Touch Down, 4 Minutes Left, The Flame.

  • Waar: De Goudse Schouwburg
  • Wanneer: vrijdag 13 december
  • Tijden: tussen 15.30 en 18.30 uur
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie: kijk hier >>>

Meer over Goudse Popschool ontdekken?

Goudse Popschool

Jan Tinbergenstraat 15, Reeuwijk

Lees ook:

Kaarsjesavond 2019: déze leuke themaroutes kun je lopen tijdens Gouda bij Kaarslicht

Sinterklaas is nog maar net in het land, maar wij kijken alvast uit naar het volgende evenement in G...

adv.