Gouda bij Kaarslicht 2017: programma, parkeren en andere praktische informatie

Door Charella Hulsbosch 7 december 2017

Nog even en dan worden de lichtjes weer ontstoken! Kaarsjesavond is dit jaar op vrijdag 15 december en wij zetten alle praktische zaken voor je op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeren

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het parkeerterrein aan de Heuvellaan en op de Gentseweg, vanaf 16.00 uur rijden er continu pendelbussen. Je kunt je auto ook parkeren op GOUDasfalt. Daar betaal je voor parkeren en een overtocht met het pontje € 7,-. Na de overtocht loop je in acht minuten naar het stadhuis op De Markt. Let op: wel contant betalen.

Waar parkeer je een fiets?


Er worden extra fietsrekken geplaatst aan de Herpstraat. Daar kun je het best je fiets neerzetten want op andere plekken in de stad, waaronder de Markt, is het verboden.

Zijn de winkels open?

Gouda bij Kaarslicht Kaarsjesavond 2017
Foto: Facebook Gouda bij Kaarslicht

Tijdens de ceremonie bij de boom gaan de winkels dicht. Veel winkels gaan na afloop van het ontsteken van de kaarsen weer open, dus de winkels zijn dicht van 18.00 tot 20.00 uur.

Hoe laat zijn de activiteiten?

Gouda bij kaarslicht
Foto: VVV Gouda

Om 13.00 uur start het programma. Op verschillende plekken in de stad zijn activiteiten tot ongeveer 23.00 uur. Wij hebben alvast de activiteiten voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶