Gezocht: dappere Goudse vrienden voor spannend tv-programma

Door Eva van Dantzig 15 mei 2018

Houden jij en je vrienden wel van een uitdaging? Goed nieuws, want het programma Kaal of Kammen van Zapp is op zoek naar Goudse vrienden tussen de 13 en 17 jaar die mee willen doen aan het stoere televisieprogramma. Let op: dit spektakel kan je je haar kosten…

In Kaal of Kammen strijden iedere aflevering vier beste vrienden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt presentator Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer krijgt de tondeuse op z’n hoofd… Wat je zoal kunt verwachten aan opdrachten? Denk aan hoogspringen over schrikdraad, een eetopdracht in een ronddraaiende pretparkattractie en een uitdagende stormbaan bij een militaire kazerne.

Tekst gaat verder onder de video.

Vertel het ons!

Klinkt dit als een uitdaging voor jou en je maten? Stuur een mail met een foto van jou en je vrienden met jullie namen, leeftijden en telefoonnummers naar [email protected]. Als je jezelf en je vrienden opgeeft, laat het ons dan ook even weten!  (en als je dat niet doet, maar wél een tof verhaal hebt over je vrienden, willen we dat ook horen!)

Meer over

Doen Gouwenaars

adv.