Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Met Cinema Culinair en Brunel eet je de gerechten uit de film die je kijkt

Door Kirsten Spooren 16 oktober 2020

Zit jij weleens watertandend naar een film te kijken? De lekkere gerechten uit Ratatouille, de magische hapjes uit Harry Potter of de culinaire hoogstandjes uit Julie & Julia? Sommige films moet je niet alleen zien, maar ook proeven. Brunel komt in samenwerking met Cinema Culinair met een take away filmdiner, waarbij je op zaterdag 7 november kunt genieten van een zevengangendiner tijdens de feel good film Julie & Julia. Gewoon thuis op je eigen bank. 

Cinema Culinair is een succesvolle film en food experience uit onder andere Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Nu komt het concept dus ook naar Gouda. Op zaterdagavond 7 november genieten fijnproevers voor 39,95 euro per persoon van zeven gerechten die te zien zijn in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep. Van tong Meunière en Boeuf Bourguignon tot Reine Saba chocoladetaart; er is voor iedere fijnproever wat wils. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Om de beleving compleet te maken, kun je er een fijne fles witte of rode Spaanse wijn bij bestellen.

Culinaire filmavond

Het diner is die zaterdag op te halen tussen 16.30 en 17.30 uur bij Restaurant Brunel. Bezorgen is mogelijk tussen 15.00 en 18.30 uur in (omgeving) Gouda en Rotterdam. In de instructie e-mail en het A4 dat er wordt bijgeleverd, staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moet worden per gerecht. Voor koude gerechten geldt: uitpakken en opeten en warme gerechten moeten worden opgewarmd in de pan, oven of de magnetron. Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden voor 2,99 euro via Film.nl.

Over de film

Julie & Julia (2009) is een feelgood movie over twee vrouwen met een passie voor koken. Secretaresse Julie Powell zoekt een uitdaging en besluit om alle recepten uit het oude kookboek van Julia Child uit te proberen. Twee films in één: een vrouw uit New York die zich door haar crisis heen kookt en Meryl Streep in een hilarische hoofdrol als televisiekok. In Julie & Julia komen wel twintig gerechten langs en daar kiest Brunel er enkele van, keurig gespreid over de film.

  • Waar: gewoon bij jou thuis, op je eigen bank of aan je eigen eettafel. Het diner wordt verzorgd door Brunel.
  • Wanneer: zaterdag 7 november. Het diner is op te halen tussen 16.30 en 17.30 uur.
  • Kosten: €39,59 voor het diner en €2,99 voor de film.
  • Meer informatie: lees je op de website van Brunel >>>

Meer over Restaurant Brunel ontdekken?

Restaurant Brunel restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00 *

Hoge Gouwe 23, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook...

Zo bereiden Goudse restaurants zich voor op afhalen en bezorgen

De horeca moet weer dicht en dat betekent dat restaurants de komende tijd een hoop inkomsten mislope...

5 x leuke gratis uitjes voor kinderen tijdens de herfstvakantie

Wanneer de bladeren geel kleuren en het weer kouder wordt, dan weet je het wel: de herfstvakantie st...

Daten in coronatijd: 7 x leuke activiteiten die je wél nog kunt doen

Je hebt nét iemand ontmoet en wilt volop gaan daten met die leukerd, tot het coronavirus roet in het...

Help de horeca: deze Goudse restaurants bezorgen bij jou thuis

Door de harde maatregelen om het coronavirus tegen te gaan, krijgen veel ondernemers het opnieuw de ...

adv.