Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijken: Goudse mamablogger aan tafel bij Zomer Met Art

Door Kirsten Spooren 9 augustus 2019

Er was weer Gouds glorie op tv! De Goudse mamablogger Marisca Kenter – van der Zwaan was te zien als tafelgast bij het RTL4-programma ‘Zomer Met Art’. Marisca deelde daar haar gratis en low budgettips voor uitjes met kinderen.

Dagjes uit naar een pretpark of dierentuin worden steeds duurder en veel ouders kunnen zo’n uitje niet meer betalen. Reden voor Art Rooijakkers om Marisca uit te nodigen voor zijn tv-programma ‘Zomer Met Art’, want Marisca blogt regelmatig over gratis en goedkope uitjes met de kids. Ook is ze de auteur van het artikel ‘42 gratis en lowbudget uitjes‘, waarover ze in het programma vertelt.

Rare dag

“Toen ik vanmorgen wakker werd had ik niet kunnen bedenken dat de dag zo zou gaan lopen”, vertelt Marisca via Instagram Stories. “Ik werd vanmorgen gewoon gebeld of ik kon komen naar ‘Zomer Met Art’ om te vertellen over low budget uitjes.”

“Het was echt heel leuk. Echt bizar wat er daarna gebeurde. Mijn site lag eruit en ik kreeg heel veel bezoekers. Ook heb ik superlieve reacties gekregen. Onwijs bedankt allemaal.”

‘Zomer Met Art’ is elke werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL4. Wil jij de uitzending met Marisca terugzien? Dat kan hier>>>

We hebben ook een keer binnengekeken bij dé mamablogger van Gouda:

Marisca Kenter- van der Zwaan

Binnenkijken bij Marisca: ‘We krijgen vaak de vraag of we het huis willen verkopen’

Het is één van de meest gewilde plekken om te wonen momenteel: de IJssellaan. Huizen in deze straat ...

Meer over

Getipt

adv.