Kijktip: de Luizenmoeder is weer terug op de buis

Door Kirsten Spooren 10 februari 2019

Heb je de zangkwaliteiten van Juf Ank gemist? Dan hebben we goed nieuws voor je: seizoen 2 van de Luizenmoeder start namelijk vanavond! Vanaf zondag 10 februari kunnen we weer met z’n allen lachen, gieren en brullen om de herkenbare situaties op basisschool De Klimop.

Het nieuwe seizoen van de Luizenmoeder wordt zondagavond om 20.25 uur uitgezonden op NPO3. Wist jij dat een Goudse actrice één van de hoofdrollen speelt?

Hannah

Jennifer werd in 1980 geboren in Gouda en is nu wekelijks te bewonderen in de hitserie De Luizenmoeder. Ja, dat wist je niet hè? In de serie speelt Jennifer de pas gescheiden Hannah die zich in een wereld stort die zich afspeelt op het schoolplein. Haar dochter zit op dat moment in groep drie.

Hannah probeert er ondanks de soms lastige moment met vallen en opstaan iets van te maken. Vreemde leerkrachten, die ‘moedermaffie’ op het schoolplein met hun geroddel en de ongemakkelijke situaties. Voordat ze het weet, zit ze in vijf groepsapps, beheert ze het zogenoemde ‘lief- en leedpotje’ en wordt ze bestempeld tot luizenmoeder.  En dat was nou juist net niet de bedoeling. Helaas woont Jennifer niet meer in Gouda, maar hé, eens een Goudse altijd een Goudse.

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van De luizenmoeder? Check hier een sneak preview:

Lees ook…

Jennifer Hoffman Luizenmoeder Gouda

Deze Goudse speelt een hoofdrol in de hitserie De Luizenmoeder

Of je nou wilt of niet, je kunt er gewoon niet omheen. De serie rond leerlingen, ouders en personeel...

Meer over

Getipt

adv.