Speel een deuntje bij het Ukulele paradijs en sluit de dag af bij paviljoen Rederij de Vrijheid

Door Kirsten Spooren 9 januari 2019

In de zomer is GOUDasfalt the place to be in Gouda. Lekker luieren op het stadsstrand, hippe festivals bezoeken en snuffelen tijdens rommelmarkten. Maar in de winter ligt alles een beetje stil. Gelukkig openen de ondernemers op GOUDasfalt elke eerste en derde zondag van de maand hun deuren, zodat jij kennis kan maken met dit leuke stukje Gouda. 

Zondag 20 januari is de volgende ‘Beleef GOUDasfalt‘. Ondernemers die gevestigd zijn op het terrein laten dan zien wat ze in huis hebben, dus een goed excuus om het pontje te pakken naar de overkant. Ook wanneer je er nog nooit bent geweest, is het een leuke kennismaking met GOUDasfalt.

Dagje uit

Bekijk boomstamtafels en -producten van lokaal hout bij Depot24, snuffel tussen de vintage meubels en typemachines in de blauwe loods van wievanZoetHout, kom proeven van vers gebakken desembrood bij Christina van de bakkerij, proef een biertje bij de Goudsche Leeuw, geniet van de mooie houtkunstwerken van Jan Mostert, maak je hoofd leeg met Action Painting, neem een kijkje bij de scouting, speel een deuntje bij het Ukulele paradijs, sluit de dag af bij paviljoen Rederij de Vrijheid.

Schipper mag ik overvaren

De veermannen van het pontje GEIN varen heen en weer tussen GOUDasfvalt en de binnenstad, dus omfietsen hoeft niet. Overtocht kost € 1,- per persoon (enkele reis), en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Je kunt niet pinnen, dus neem contant geld mee. Je fiets mag mee op het pontje. Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar GOUDasfalt.

Lees ook…

goudasfalt

Mysterie opgelost: wat was Koudasfalt vóór het GOUDasfalt werd?

Veel mensen kunnen zich nog wel herinneren wat GOUDasfalt was voor het een multifunctioneel (festiva...

GOUDasfalt gemeente en lokale diensten

Gouderaksedijk 32, Stolwijkersluis

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

Meer over

Getipt

adv.