Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Gouda

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Gouda. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Goudse Schouwburg

©Yourlittleblackbook.me

De Goudse Schouwburg is als je het ons vraagt dé plek om met familie en vrienden een leuke middag door te brengen. Je geniet er niet alleen van leuke voorstellingen en optredens, maar ook van een gezellige borrel. Tip: de schouwburg schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Ginger Ale en Tonic.

Rondje om het Stadhuis schaatsen

nieuws gouda
Foto: Rogier Boer

Yes! De ijsbaan om het Stadhuis komt weer terug. De baan rond het Stadhuis gaat op 18 december open en blijft dan liggen tot 12 januari. De ijsbaan is zeven dagen per week geopend van 09.00 tot 23.00 uur en dat betekent heel wat uurtjes ijspret!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Maximaal kerstshoppen

De laatste weken van het jaar staan natuurlijk in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Dat betekent dat er ook op de zondagmiddag cadeautjes gekocht moeten worden en daar wil je niet al te lang mee bezig zijn. Alle tips zijn dus welkom, dachten wij zo. Bij deze winkels moet je zijn voor dé ultieme kerstcadeautjes >

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.