Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Gouda

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Gouda. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Stillevens in Museum Gouda

©indebuurt Goud

‘Stilleven’ is de nieuwe tentoonstelling in Museum Gouda en zeker een bezoekje waard. Er hangen werken van omstreeks 1870 tot nu. Neem je familie gezellig mee, want er is voor ieder wat wils: van laatnegentiende-eeuwse stillevens tot abstracte schilderijen, van werken die qua kleur van het doek spatten tot een ingetogen foto-stilleven van de bekende Nederlandse fotograaf Erwin Olaf.

Bijkletsen bij de Koffiefabriek

©Yourlittleblackbook.me

De koffiefabriek is een prima plek om te borrelen op zondagmiddag. Van pikante balletjes tot kaas uit het vuistje, er staat genoeg lekkers op de borrelkaart. Tip: de Koffiefabriek schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de kaart staan onder meer de varianten Biter Lemon, Ginger Ale en Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Maak een stadswandeling

©indebuurt Gouda

Een dagje vrij en niks op de planning? Maak dan eens een wandeling door de binnenstad van Gouda. Als toerist in eigen stad mag je Achter de Kerk, de Hoge- en Lage Gouwe en de Vismarkt zeker niet overslaan.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.