Festival of vakantietent nodig? Bij Outdoor Gouda vind je ze

Aangeboden door Outdoor Gouda 29 april 2018

De periode van zomerfestivals en -vakantie is bijna in zicht en daarom is het tijd om alvast het een en ander aan te schaffen. Een tent is één van de belangrijkste artikelen die je nodig hebt als je naar een festivalcamping gaat of gaat kamperen. Van kleine festivaltentjes tot 10-persoonstenten, Outdoor Gouda is van alle markten thuis.

Wij hebben als kind regelmatig gekampeerd en geslapen in een tent. Maar als je ons vraagt waar we op moeten letten bij het kopen van een tent, dan verschijnen er al snel vraagtekens. Stefan, de eigenaar van Outdoor Gouda, weet er gelukkig alles van.

tentendag outdoor Gouda
Foto: ANP

Tentendag

“Veel mensen weten eigenlijk niet eens dat wij tenten verkopen. Dit komt doordat de winkel niet groot genoeg is om ze op te zetten, maar we verkopen echt heel veel verschillende soorten tenten”, zegt Stefan.

“Als je al ervaring hebt met kamperen, dan is het vooral belangrijk dat je jouw wensen voor een tent op een rijtje zet. Er is altijd wel een tent te vinden die aan bijna al die eisen kan voldoen. Maar ook minder ervaren kampeerders kunnen wij helpen met kiezen van het juiste exemplaar. We weten niet alleen veel, maar zijn ook ervaringsdeskundige op dit gebied. Hoe kan het ook anders, als je al 18 jaar outdoorartikelen verkoopt.”

Outdoor Gouda sportwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Nieuwehaven 45a, Gouda

Bekijk meer:sportwinkels

adv.