Feestelijke opening Rederij de Vrijheid: foodtrucks, live muziek, rommelmarkt en meer

Aangeboden door Rederij de Vrijheid 20 maart 2019

In het laatste weekend van maart gaat Paviljoen Rederij de Vrijheid op GOUDasfalt open en ze nemen de zomer met zich mee. Het stadsstrand komt 30 en 31 maart weer tot leven met foodtrucks, live muziek, een rommelmarkt en nog veel meer. 

Oh, wat hebben we Rederij de Vrijheid met zijn stadsstrand gemist. Voeten in het zand, goede muziek en fijn eten. Gelukkig openen ze binnenkort de deuren weer en beginnen ze het seizoen direct goed met een feestelijke opening.

Foodtrucks

Zaterdag 30 en zondag 31 maart staan er twee foodtrucks op het strand; de Mobile BBQ (bekend van Rrrollend Gouda) en de vegetarische foodtruck Pav Bahji. Dit alles onder muzikale begeleiding van de bluesband Mo & the Stage Animals.

Tekst gaat verder onder de foto.

rederij de vrijheid open
© Rederij de Vrijheid

Rommelmarkt

Zondag kun je heerlijk rondstruinen tijdens de rommelmarkt bij Rederij de Vrijheid. De rommelmarkt vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Ook de foodtrucks staan voor je klaar en de 3 Mixketiers draaien lekkere deuntjes.

Nieuw bij Rederij de Vrijheid

Rederij de Vrijheid begint het seizoen goed met een nieuwe kaart, vol duurzame, biologische en lokale hapjes. De keuken is vanaf 2 april open en de kaart wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast blijven ze doorgaan met de pizza’s en nieuw dit jaar is dat ze flammkuchen gaan serveren. Ieder laatste weekend van de maand staan de twee foodtrucks er weer en worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Ook nieuw en heel tof is dat je iedere zaterdag kunt lasergamen op GOUDasfalt. Bij de Rederij kun je terecht voor een strippenkaart en meer informatie.

Rederij de Vrijheid is dit jaar open van dinsdag t/m zondag. Tijdens de openingstijden kun je met het pontje oversteken.

  • Waar: Rederij de Vrijheid op GOUDasfalt
  • Wanneer: zaterdag 30 en zondag 31 maart
  • Entree: gratis

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rederij de Vrijheid. Meer over Rederij de Vrijheid ontdekken?

Rederij de Vrijheid restaurants en horeca

Nu open09:30 - 22:00

Gouderaksedijk 36, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook…

Wij gingen eten bij Rederij de Vrijheid en zo zag dat eruit

Met pondje GEIN overvaren (kost € 1,-), een heerlijk zonnetje en de vrolijke gezichten van de vrijwi...

Jeroen is eigenaar van Rederij de Vrijheid: ‘Ik wil mensen laten genieten van de rust op het strand’

Met zand tussen je tenen genieten van de zon, en dat op 5 minuten fietsen, wat wil je nog meer? Het ...

adv.