Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Meer of minder evenementen op GOUDasfalt? Geef jouw mening

Door Kirsten Spooren 27 januari 2020

GOUDasfalt had dé hotspot van Gouda moeten worden, met toffe evenementen, markten en Goudse ambachten. ‘Had’ inderdaad, want Gouda zou Gouda niet zijn als er niets te zeuren viel. Terecht of niet: mensen hebben last van de evenementen op het GOUDasfalt-terrein en omwonenden stapten naar de rechter. Nu kijkt GOUDasfalt samen met de gemeente naar een nieuw omgevingsplan en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. 

Goudasfalt zoekt naar een oplossing voor het gegeven dat het aantal grote, vaak qua geluid belastende, evenementen ingeperkt moet worden. De organisatie van GOUDasfalt startte daarom dit weekend een enquête met daarin de vraag welke evenementen bewoners het liefste terugzien. De inbreng zal gebruikt worden om aan de gemeenteraad van Gouda duidelijk te maken wat de burgers willen. Vervolgens vraagt GOUDasfalt aan de gemeenteraad om deze wensen mogelijk te maken binnen een nieuw bestemmingsplan.

GOUDasfalt: een plek voor iedereen

GOUDasfalt wil vooral doorgaan waarmee het al is begonnen. Een levendige stadsoever maken met ruimte voor nieuwe ideeën, projecten en plannen, met als doel een aanvulling te zijn op de stad en toegevoegde waarde creëren voor de stad Gouda. Daarnaast wil GOUDasfalt een plek zijn voor iedereen en daarom willen ze graag dat iedereen meedenkt voor de online enquête in te vullen. Dat kan t/m 2 februari. Klik hier om naar de enquête te gaan >>>

Meer lezen over GOUDasfalt? Check ook deze berichten:

Eens of oneens? ‘Er moeten minder evenementen georganiseerd worden op GOUDasfalt’

GOUDasfalt was lange tijd bezig met een opmars om de hipste locatie van Gouda te worden. Er kwam een...
goudasfalt

Mysterie opgelost: wat was Koudasfalt vóór het GOUDasfalt werd?

Veel mensen kunnen zich nog wel herinneren wat GOUDasfalt was voor het een multifunctioneel (festiva...

adv.