Eindelijk! BRAM’S Gourmet Frites opent dit weekend feestelijk zijn deuren

Door Kirsten Spooren 13 maart 2018

We schreven er al in november over, maar nu gaat BRAM’S Gourmet Frites ein-de-lijk open. En hoe. Op zaterdag 17 maart kun je tussen 11.00 en 16.00 uur genieten van de beste frietjes met stoofvlees tijdens BRAM’S Experience Day. 

Tijdens de Experience Day kun je kennismaken met het authentieke verhaal van BRAM’s Gourmet Frites. De chef-koks vertellen die dag alles over de culinaire stoofs en Novifarm, de aardappelboer van de frietjes. Ook kun je zelf je eigen frites snijden.

Gouden aardappel

Let tijdens het genieten van de frites ook goed op, want ergens ligt er een gouden aardappel verstopt. Wie deze vindt, maakt kans op een jaar lang gratis verse frietjes. Ideaal toch!

Bram Ladage

BRAM’S Gourmet Frites is de grote broer van Bram Ladage, die al 31 jaar lang in Gouda zit. Het verschil tussen de Bram’s is dat je bij BRAM’S Gourmet culinaire frites eet met smaakvolle stoofgerechten. Denk hierbij aan pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayo.

BRAM’S Gourmet Frites snackbars

Nieuwe Gouwe O.Z. 13A, Gouda

Bekijk meer:snackbars

Meer over

Doen