Dit kun je doen met Pinksteren 2018 in Gouda

Door Eva van Dantzig 15 mei 2018

Lekker hé, zo’n ‘gratis’ dagje vrij met Pinksteren, dit jaar op zondag 20 en maandag 21 mei. Dat betekent: een hele dag de tijd om leuke dingen te doen. Wat er in Gouda allemaal te beleven is met Pinksteren? Dit, dus!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fiesta Sunday

kirsten indebuurt

Op eerste pinksterdag, zondag 20 mei, organiseert Bodega 32 Fiesta Sunday. Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur om te komen genieten van een driegangenmenu voor maar € 17,50.

Spinning Jazz Sessions

Garenspinnerij Gouda
In samenwerking met StudioGonz en Restaurant de Kleischuur organiseert de Garenspinnerij op zondag 20 mei alweer de vijfde (en laatste) editie van ‘Spinning Jazz Sessions’. Je bent welkom van 14.30 tot 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner bij de Kleischuur.

Als afsluiter voor dit seizoen: Eleonora’s Choice, de lekkerste Jazz & Bossa Nova muziek.  Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent van Gouda. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan op [email protected]. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur.

Pinksterwandeling met hondjes

Pinksteren Gouda 2018
Foto: ANP

Op tweede Pinksterdag (maandag 21 mei) gaat Brokken & zo weer wandelen. Ze verzamelen om 13.00 uur bij Brokken & Zo XXL. Elk hondenras mag meewandelen. De route is ongeveer 5 tot 7 kilometer, waarbij de honden deels aangelijnd en deels los mogen lopen. Na de wandeling krijgen onze viervoeters een heerlijke hondentapas met vers water in de lunchroom. Deelname is gratis en jouw hondje krijgt nog een goodie bag mee.

IJsselmarkt

ijsselmarkt pinksteren Gouda 2018
Foto: Facebook IJsselmarkt

Elk jaar op tweede Pinksterdag wordt er een gezellige rommelmarkt georganiseert, de IJsselmarkt en Josephmarkt. Maandag 21 mei wordt er op zowel de IJssellaan als Sint Josephstraat in Gouda een markt opgezet. Bewoners van de IJssellaan en Sint Josephstraat bieden hun (zelfgemaakte) spullen te kopen aan. Dit is de ideale plaats om op zoek te gaan naar tal van kleine en grote snuisterijen, curiosa en brocante. Je kan hier terecht voor kleding, speelgoed, elektronica, boeken, lp’s, dvd’s, kunst en nog veel meer. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, zoals schminken en een draaimolen. Tussen 8.00 en 16.00 uur is iedereen welkom. toegang is gratis.

Ook handig om te weten:

openingstijden supermarkten Pinksteren

Pinksteren 2018: dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Gouda

Tijdens Pinksteren (zondag 20 mei en maandag 21 mei) naar de supermarkt? Dat kan, maar let wel even ...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.