Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantie in eigen stad: bij De Vrijheid geniet je met je voeten in het zand van lekker eten

Aangeboden door De Vrijheid Gouda 27 juli 2020

Blijf jij dit jaar thuis tijdens de zomervakantie? Helemaal niet erg! In onze eigen stad hebben we namelijk dé perfecte locatie om helemaal te ontspannen in vakantiesfeer. Bij De Vrijheid geniet je van een goed eten en een lekker drankje met je voeten in het zand.

De Vrijheid is echt de ideale plek als je toe bent aan rust en ruimte. Vanuit de stad vaar je met Pontje Gein over de IJssel en loop je binnen een paar minuten via de steiger het terrein van De Vrijheid op. “We horen van veel gasten dat ze echt een vakantiegevoel hebben als ze bij ons plaatsnemen”, vertelt Lotte Hotze, medewerker bij het paviljoen.

Iedereen is welkom om zowel binnen in het paviljoen als op één van de terrassen of aangrenzend stadsstrand te genieten van alles wat ze er te bieden hebben: het prachtige uitzicht, de ongedwongen sfeer en natuurlijk de industriële setting. Echt voor ieder wat wils.

Tekst gaat verder na de foto.

© De Vrijheid

Op vakantie in eigen stad

Om iedereen die deze zomer thuis blijft toch een vakantiegevoel te geven, is De Vrijheid een uniek concept gestart: Op vakantie in eigen stad. “Elk weekend hebben we een ander vakantiethema waarbij je kunt genieten van de hapjes en drankjes uit dat land of gebied. Zo hadden we afgelopen week het thema Zeeland en werd er volop genoten van Zeeuwse mosselen.”

‘drankjes komen aan je tafel voorbij in een kruiwagen en er zijn vuurshows te zien’

Tekst gaat verder na de foto.

Proef de Vrijheid

In het weekend van 30 en 31 juli en 1 en 2 augustus wordt ook ‘Proef de vrijheid’ weer georganiseerd. Op het terrein staan dan verschillende foodtrucks, drankjes komen aan je tafel voorbij in een kruiwagen en er zijn vuurshows te zien. “Dit geeft altijd een superleuk sfeertje.”

“Op 1 augustus hebben we een speciale editie: Heeeurlijk Roze”, vertelt Lotte. “Op deze dag wordt de vrijheid gevierd die iedereen verdient. Naast fantastische artiesten als Patsy Prozac en Valerie Felicià Sunshine, kun je ook meedoen aan de workshop ‘Pimp een piemel’.”

Het hele weekend door zorgt Luminosity entertainment voor indrukwekkende acts, één ding is zeker: bij De Vrijheid raak je nooit uitgekeken.

Tekst gaat verder na de foto.

Patsy Prozac (rechts) tijdens Roze Zaterdag

Reserveren

Wil je ook bij één van deze evenementen aanwezig zijn? In verband met de maatregelen van het RIVM wordt er gewerkt met een reserveringssysteem. Kijk voor alle beschikbare tickets hier >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Vrijheid Gouda. Meer over De Vrijheid Gouda ontdekken?

De Vrijheid Gouda restaurants en horeca

Gouderaksedijk 36, Gouda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.