Daten? De Goudse horecamannen delen hun do’s & don’ts

Door Eva van Dantzig 13 februari 2018

Prachtige romances tot gruwelijke blunders… Het gebeurt allemaal in een café, in het restaurant of tijdens het stappen. Niemand maakt zoveel dates mee als het horecapersoneel. Daarom vroegen wij Goudse horecatoppers om hun dating wijsheid met ons te delen.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Barman Jordi: ‘Wees jezelf en toon interesse in je date’

Barman van de week Jordi Gouda
Foto: Woodies Gouda

Dating do’s:

“Wees jezelf en toon interesse in je date, zo voorkom je ongemakkelijke stiltes. De meeste mensen vinden het leuk om over bezigheden en hobby’s te praten. Zorg dat je voorbereid bent, als je naar een onderwerp vraagt dat gevoelig ligt voor de ander kan dat uitlopen op een afknapper.”

Dating don’ts:

“Ga niet op een eerste date naar plekken waar je of heel lang op elkaars lip zit of waar je elkaar niet ziet en spreekt, zoals de bioscoop. Overtref een ander nooit met je eigen verhalen, als iemand iets leuks uit zijn/haar verleden vertelt en je begint direct over dat jij iets soortgelijks mee hebt gemaakt, zal de ander dat niet vaak op prijs stellen.”

Barman Ray: ‘Zal ik je zo even een Tikkie sturen?’

De Zalm FAD Ray
Foto: fotobureau Daan van der Laan

Dating Do’s:

“Als je een date plant, zorg dan dat je iets leuks gaat doen. Een actieve date zorgt altijd voor leuke en grappige moment en zo leer je elkaar goed kennen. Afsluiten met een goed diner en je date kan niet meer stuk.”

Dating don’ts:

“Valentijn is de dag dat jij iemand meeneemt en verwent. Vraag dus vooral niet aan het eind van je romantische avond; zal ik je zo even een Tikkie sturen?”

Horeca reus Niels: ‘laat zien dat zij de enige is waar je tijd voor hebt’

 

Gouwenaar Niels

Dating Do’s:

“Zorg dat je er al bent voordat je date er is. Je date laten wachten kan echt niet. Je zou misschien kunnen laten weten aan het personeel dat je een date hebt. Die kunnen je helpen om de avond net iets meer speciaal te maken. Of ondersteunen wanneer het gesprek stil valt. Ze letten namelijk altijd goed op en kunnen dan snel even een praatje aan tafel komen maken (weg is de awkward silence). Stel je galant op tijdens een date. Zorg ervoor dat je de deur open doet en helpt met de jas!”

Dating Don’t:

“Zorg dat je niet afgeleid wordt, laat zien dat zij de enige is waar je tijd voor hebt. En daar wil ik mee zeggen, geen telefoon op tafel of in de hand. Zet hem op stil en hou hem in je zak. Op dat moment is niets belangrijker dan je date en zorg dat diegene dat ook zo ervaart. Dus telefoons weg!”

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.