Creatievelingen opgelet! 10 x deze toffe workshops volg je bij Jax Art

Aangeboden door Jax Art 9 februari 2019

Omdat het leuk is om samen iets nieuws te leren. Omdat je gegarandeerd lol gaat hebben. Omdat je af en toe gewoon even die comfortzone uit moet. Je hoort het: er zijn een heleboel redenen te bedenken om eens een workshop te doen. Wij gingen langs bij Jaco die zijn eigen kunststudio heeft en de leukste workshops verzint.

“Ik geloof in creativiteit voor iedereen”, begint Jaco enthousiast te vertellen. “Ik doe dit naast mijn baan als docent. Gewoon, omdat ik het echt heel leuk vind.”

Jaco verzint elk jaar nieuwe en bijzonder workshops die je bij hem kunt volgen. “Het kan zo maar zijn dat ik morgen iets verzin en er mee ga starten. Dat is het leuke van een eigen kunststudio. Ik geloof er heilig in dat iedereen iets van creativiteit in zich heeft. Man, vrouw, jongeren, iedereen kan bij mij aan de slag.”

Foto: Jax Art Kunststudio

Lekker smijten met verf

Op dit moment geeft Jaco tien vaste workshops. “Het zijn workshops die voor iedereen te doen zijn, je hoeft niet aan de kunstacademie gestudeerd te hebben of zo.”

De workshops die op het programma staan bij Jaco zijn heel divers. “Je kunt een workshop schilderen volgen of glasgraveren, maar ook smijten met verf.” Wat? Smijten met verf? “Ja, gewoon je lekker uitleven en lekker verf op een doek smijten. Heerlijk is dat!”

Vrijgezellenfeesten

Je kunt er ook voor kiezen om een workshop met een eigen groepje te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. “Eigenlijk kan hier bijna alles. Dat zie je ook wel terug in de studio. Het is hier lekker chaotisch en huiselijk. Ik wil ook dat iedereen zich hier thuis voelt en dat het toegankelijk is. Ik doe mijn best om jou de leukste belevenis te bezorgen.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Op de website van Jax Art vindt je alle workshops en hoe jij je kunt aanmelden. De workshops duren ongeveer 2 uur en zijn inclusief koffie/thee/fris en een versnapering. Ook dit pakket is verder uit te breiden met lunch of een diner.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jax Art Meer over Jax Art ontdekken?

Jax Art galeries

Kanaaldijk 32b, Waddinxveen

Bekijk meer:galeries

adv.