Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brokken & Zo organiseert een Aquariumfestival: ‘Je kunt je aquarium APK laten keuren’

Aangeboden door Brokken & Zo XXL 18 november 2019

Visliefhebbers opgelet! Brokken & Zo XXL organiseert donderdag 28 november het Aquavistival. Van 12.00 tot 20.00 uur is het groot feest in de onderwaterwereld bij de dierenwinkel. “Deze dag staat alles rondom aquaristiek centraal”, vertelt Ina, eiganresse van Brokken & Zo XXL.

Aquaristiek? “Ja, dat is eigenlijk alles wat met het houden en kweken van vissen en waterplanten in een aquarium te maken heeft”, vertelt Ina. Brokken & Zo XXL heeft een grote afdeling vol aquariums, vissen en alles wat hiermee te maken heeft. Tijdens het Aquavistival zijn er verschillende demonstraties waar je aan mee kunt doen, bijvoorbeeld aquascaping en woodscaping. Jeetje weer van die moeilijke woorden. “Ik leg het wel even uit”, zegt Ina lachend. “Aquascaping betekent eigenlijk gewoon het inrichten van het aquarium met de juiste producten. Woodscaping zijn de houten onderdelen die je in een aquarium kunt plaatsen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

©indebuurt Gouda

Tijdens de demonstraties richt je een aquarium in en daar moet je flink je best op doen. Degene die dit het best doet kan namelijk zijn eigen aquarium winnen. Verder kun je jouw aquariumwater gratis laten testen of jouw Eheim filter APK laten keuren. Ook staat er een microscoop om de onderwaterwereld van dichtbij te bekijken, kun je jouw CO2 fles laten vullen én krijg je een waardebon voor CO2 bij aankoop van € 25,- aan waterplanten. Er is genoeg te doen én te beleven dus. En in de winkel zijn verschillende leuke aanbiedingen te vinden!


Meer over Brokken & Zo XXL ontdekken?

Brokken & Zo XXL dierenwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Burgemeester van Reenensingel 109, Gouda

Bekijk meer:dierenwinkels

Lees ook:

Zaterdag 20 oktober opent het eerste kattencafé van Gouda

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wij van indebuurt dol zijn op katten. Daarom hebben we ook al ...

adv.