Gouda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Back to nature: 5 x fantastische natuurhuisjes rondom Gouda

Door Kirsten Spooren 22 mei 2020

Gaat je kampeervakantie in Frankrijk niet door vanwege de coronacrisis? Boek je toch een mini-retreat dichtbij huis? Kan gewoon! En wel midden in de bossen of uitkijkend over groene landerijen. In de buurt van Gouda staan ontelbaar veel leuke natuurhuisjes te huur. Batterijen opladen en weg van de dagelijkse sleur… och, wat een droomplekjes. Kijk maar mee:

De regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen, als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Overnachten tussen het riet in Reeuwijk

natuurhuisjes gouda
Foto: natuurhuisje.nl

Dit natuurhuisje vind je op één van de eilandjes van de Reeuwijkse Plassen, met uitzicht op de Klein Elfhoevenplas. Met de kano of waterfiets kun je zo vanaf je eigen steiger de natuur in. Daarnaast biedt dit natuurhuisje ook veel privacy, waardoor het een ideaal huisje is voor stelletjes.

Verblijf met prachtig uitzicht op de veenpolder

natuurhuisjes gouda
Foto: Natuurhuisje.nl

Het unieke van dit huisje is het prachtige uitzicht op de karakteristieke Hollandse veenpolder in Stolwijk. Het vrijstaande huisje in geschikt voor twee personen en compleet ingericht. Hier kom je absoluut tot rust.

Klein maar fijn overnachten in een bedstede

Foto: Natuurhuisje.nl

Een natuurhuisje op wielen! Dit huisje staat midden in de natuur, met veel privacy. Vanuit je bed kijk je uit op de Groene polder van Haastrecht. Eenden, meerkoeten en reigers zijn de enige buren. Het huisje heeft een eigen toilet en douche en slapen doe je in een royale bedstede.

Overnachten op je eigen eiland

Foto: Natuurhuisje.nl

Ook dit huisje vind je in Reeuwijk op een eigen eiland. Het huisje ligt tussen de Kalverbroekplas en de Nieuwenbroekplas en is alleen per boot te bereiken. Dit huisje ziet er niet alleen van buiten schattig uit, ook binnen is het goed vertoeven.

Overnachten op het water

Foto: Natuurhuisje.nl

We spelen even vals met dit ‘natuurhuisje’, want technisch gezien is het geen huisje maar een boot. Deze zelfvoorzienende boathouse ligt voor anker in Bodegraven en is geschikt voor vier tot zeven personen. Let wel op: varen met de Gloria is niet toegestaan.

LEES OOK:

campings gouda

Vakantie in eigen land: deze campings en vakantiehuisjes vind je in de buurt van Gouda

Een weekendje Barcelona, backpacken in Thailand of zonnen op een Italiaans strand: het zit er voorlo...

5 x deze Airbnb-verblijven in Gouda zijn fantastisch

Heb je je familie uitgenodigd voor een weekendje kaasstad? Leuk! Maar een slaapplek regelen kan last...

Wauw! 5 x airbnb huisjes aan de Reeuwijkse Plassen

Het is zomer en dat betekent dat veel Gouwenaars regelmatig een bezoekje brengen aan de Reeuwijkse P...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.